Goga Filipović, jedna od izuzetno popularnih pevačica početkom 2000-ih, privukla je pažnju javnosti hitovima kao što je “Dostupan”. Međutim, 2006. godine iznenada se povukla iz muzičke scene, smatrajući da njen poslednji album nije dovoljno dobro prošao. Tokom narednih 17 godina živela je u Beču, gde se posvetila životu van medija.

Nedavno su društvene mreže odjeknule vestima o njenom povratku na scenu i objavi novih pesama, što je izazvalo znatiželju. U intervjuu, Goga otkriva da je tokom perioda povlačenja radila u muzici, ali se distancirala od snimanja i televizijskih pojava zbog visokih troškova. Upoznaje mladog autora Sašu Lazića, koji je bio ključan u njenom povratku.Goga ističe da su kaveri njenih pesama postali popularni, ali s izazovima. Kritikuje izvođače koji tvrde da “ulažu u karijeru” snimajući kavere, dok ona ističe visoke troškove produkcije. Ipak, njen povratak donosi joj veliku podršku i ljubav obožavalaca, a novi singlovi dobijaju pozitivne reakcije.

Razgovarajući o svojoj prošlosti i karijeri, Goga se osvrće na period kada je često nastupala u inostranstvu, posebno u Švajcarskoj, dok nije bila prepoznata u Srbiji. Otkriva i kako se upoznala sa suprugom, Jovicom, koji joj je pružao podršku tokom cele karijere.Na kraju, Goga deli svoje iskustvo sa naslovima koji su je ponekad razočarali, ističući jedan trenutak kada su je optužili za neverstvo, što je prema njoj bilo nepravedno. Kao planove za budućnost, izražava želju da nastavi tamo gde je stala i ponovo se posveti izvođenju svojih pesama na sceni.

Preporučujemo