Ćerka Nede Ukraden, Jelena Bilbija Minović, donijela je hrabru odluku da ne sledi majčine korake i ne gradi svoju karijeru kao javna ličnost. Gotovo nikada je ne vidimo u javnosti, a njen fokus je usmjeren na porodični život.Jelena se ističe kao uspješna direktorica marketinga i vlasnica salona za ulepšavanje u Beogradu, ali preferira ostati u sjeni i ne privlačiti pažnju medija. Ona je žena koja cijeni privatnost, a njen profesionalni uspjeh ne odvaja je od uloge posvećene majke.

“Nada je moja želja, kao i svake normalne žene, naročito one razvedene – vidjeti svoje dijete sretno, kako gradi svoju vlastitu porodicu”, izjavila je Neda jednom prilikom o svojoj kćerki. Jelena, koja je udana za Pecu, dijeli život s troje djece – bliznakinjama Aleksandrom i Nedom te sinom Dušanom.

“Sreća je naša velika kuća, toliko prostrana da se moramo dozivati putem telefona i slati poruke kako bismo komunicirali. Mama često pronalazi svoj mir izolirajući se, iako to čini rijetko. Moja majka je poput zmaja na sceni, puna energije, dok kod kuće postaje nježna baka svojim unucima”, otkrila je Jelena jednom prilikom, opisujući harmoniju života s djecom, suprugom i majkom Nedom.

Preporučujemo