Životna saga Suzane Mančić obuhvata mnoštvo turbulencija i uzleta, a njen put je bio popločan oduševljenjem Jugoslavije, čitave regije bivše države, koja je bila opčinjena njenim šarmom. Danas, hrabro gazimo u sedmu deceniju njenog života, a Suzana izgleda zanosnije nego ikada pre.Suzana Mančić, nekada neprikosnovena zavodnica, ostavila je neizbrisiv trag u kolektivnom pamćenju bivše Jugoslavije. Njena karizma je bila neosporna, privlačeći uzdahe muškaraca širom regiona. Vrhunac popularnosti dostigla je kao voditeljka kultne televizijske emisije “Loto,” gde je sa prefinjenim šarmom izvlačila brojeve kuglica. Iako su prošle decenije od tada, Suzana Mančić i dalje nosi epitet najlepše Loto devojke.

Njeno ime je postalo sinonim za ikonu pop kulture, a u jednom od intervjua otkrila je da je primala stotine pisama obožavalaca koji su joj nudili brak, putovanja, pa čak i traktore. Gestovi ljubavi bili su raznovrsni – cveće pred vratima stana, hrabriji su čak spavali u liftu u nadi da će privući njenu pažnju. Suzana Mančić danas, zakoračivši u sedmu deceniju života, i dalje je jedna od najatraktivnijih ličnosti naše javne scene.Što se tiče njenog ljubavnog života, Suzana je svojevremeno izjavila: “Moja sudbina je bila takva da su muškarci padali na kolena preda mnom, a da se nisam posebno trudila.” Ova harizmatična voditeljka bila je u braku dva puta. Prvi brak, sa Nebojšom Kunićem, članom benda “Sedmorica mladih,” trajao je osam godina i tokom tog perioda rodile su se njihove dve ćerke, Teodora i Natalija. Međutim, Suzana je otkrila da je njen prvi suprug često omalovažavao, govoreći da više nije lepa ni mlada, iako je tek prešla četrdesetu.

Nakon razvoda od muzičara, Suzana je stupila u brak sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom 2018. godine. U svojoj sedmoj deceniji, Suzana ponovno pronalazi sreću u ljubavi. Govoreći o svom suprugu, ističe da nije lako pronaći tako dobrog čoveka i da su zajedno već 21 godinu. Ova nova faza njenog života svedoči o tome da ljubav može pronaći svoj put u svim fazama života, čak i kada se čini da je sve već doživljeno.Suzana Mančić je otvoreno pričala o svom ljubavnom životu, ističući da je imala mnogo ljubavi, uključujući i vezu sa oženjenim muškarcem. “Život mi je nudio razne stvari, nešto od toga sam i prihvatala, a desilo mi se sve što nisam htela,” rekla je voditeljka. Izrazila je žaljenje zbog nekih odluka, ali istovremeno je naglasila svoju jaku, stabilnu i vrednu prirodu.

Osim ljubavnog života, Suzana je prošla kroz teške trenutke, posebno kada je pre 18 godina dospeo u javnost njen intimni snimak. To je označilo jedan od najtežih perioda u njenom životu, ali je hrabro uspela da se oporavi i vrati normalnom životu. Suzana Mančić ostaje živa legenda koja je prešla dug put, ostavljajući neizbrisiv pečat na televizijskom ekranu i u srcima svojih obožavalaca.

Preporučujemo