Dugo se čekao kada će testament Milutina Mrkonjića biti otvore, ali kada se to desilo njegovim sadržajem najviše je osttalla bez teksta njegova emotivna partnerka, naša poznata pjevačica Ana Bekuta. Naime, nekoliko mjeseci prije sm*ti, pokojni političar je imao želju da na papir stavi svu svoju zaostavštinu, a između svega stečenoh, prvenstveno onog materijalnog bogatstva, među redovima u testamentu je stajalo i ime njegove bivše supruge Draganae Mrkonjić. Naime, on je u svakom smislu želio da obezbjedi bivšu suprugu i u neku ruku da je zaštiti od nasljedničke volje da ju pošalju u starački dom.

Tako je ovoj folk pjevačici i članici žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda pripala briga o njegovoj bivšoj supruzi, dok su iste upute dobili i ostali konzumenti Mrkine imovine. Ipak za razliku od većine, Bekuta je vrlo strogo shvatila testamentom joj povjeren zadatak, a izvor za domaće medije tvrdi da je često nakon političareve sm*ti pjevačica obilazila Dašu i pomagala joj dok joj je čak prije par nedelja, kada je vidjela da se Dragani zdravstveno stanje mijenja, predložila i da žive zajedno.

– Ana je zvala da joj ponudi pomoć, ali Daša joj se zahvalila što brine, rekla joj je da je sada mnogo bolje, da neće da joj smeta i da će ostati u svom stanu jer je tamo navikla, a ima i neke prijatelje sa kojima pije kafu. Jasno je njoj da Ana to radi po Mrkinoj želji, ali smatra, da je ipak bolje da žive odvojeno. Sada se dobro oseća i ne treba joj pomoć.Za uspomenu: Mrkina udovica tražila od Ane Bekute jednu stvar da je seća na  pokojnog muža,

Testamen Milutina Mrkonjića zbližio je političareve udovice, koje od samog početka imaju korektan odnos, koji se sada samo dodatno nadogradio.

Preporučujemo