Informacije o rođenoj sestri Dragane Mirković postale su javno dostupne tek pre otprilike godinu ili dve. Fascinantna Dušica, čije se likovno sličanstvo s poznatom pevačicom ne može osporiti, navodno obavlja značajne zadatke u produkciji na DM televiziji. Ona praktično igra ključnu ulogu kao desna ruka vlasnicima, Dragani i njenom suprugu Toniju Bjeliću.

Dušica aktivno učestvuje u organizaciji raznovrsnih programa, preuzima odgovornost prema zaposlenima i brine se o svim drugim sitnicama koje slavni par ne može pratiti zbog svojih brojnih obaveza. Dragana iskreno izražava zahvalnost svojoj sestri jer je preuzela veliki deo tereta na svoja pleća. Ne krije da je Dušica jedina osoba s kojom deli sve svoje tajne i ističe da je njene naslednike, Manuelu i Marka, osvojila svojom prisutnošću.

U trenutku kada su obožavaoci estradne umetnice pomislili da su upoznati sa svim članovima porodice pevačice, Dragana ih je iznenadila objavivši fotografiju s vaterpolistom i humanitarcem Aleksandrom Njegovanom. U opisu slike, naglasila je da je on njen mlađi brat, zahvaljujući mu na divnom poklonu. Ova informacija izazvala je dodatno interesovanje javnosti.

Pevačica i njen suprug su već mnogo puta učestvovali u humanitarnim akcijama, a Aleksandar je bio deo tih projekata. Posebno se ističe njihovo učešće u humanitarnoj organizaciji “Srbi za Srbe”. Međutim, bez potvrde o srodstvu, mnogi se pitaju da li je Njegovan zaista član porodice Mirković. Postoje spekulacije da je Dragana želela javnosti da skrene pažnju na važnost vaterpoliste i da izrazi ljubav i bliskost prema njemu putem ove objave. Aleksandar je 2019. godine stupio u brak sa svojom izabranicom Svetlanom, a atmosferu na venčanju upotpunila je i Aleksandra Prijović.

Preporučujemo