Ivana Stamenković, koja je javnosti poznatija kao Sindi i koju je ista upoznala Sindi kao manekenku dok je još bila tinejdžerka, a kasnije je odlučila da uplovi i u svijet estrade i okuša svoju sreću kao pjevačica. Osim građenja svoje karijere, ona je prolazila i kroz veliku borbu u svom privatnom životu.

Ivana Stamenković Sindi progovorila o hospitalizaciji sestre:” Nevena je  sada super!” | Toxic TV

Kada je shvatila da je na poslovnom putu išlo sve onako kako je ona zamislila, i da joj ide od ruke, ona je poželjela da se ostvari u najljepšoj životnoj ulozi, da postane majka. Naime, Sindi se zaljubila, udala, pa i ostvarila kao majka jedne djevojčice o kojoj u javnosti skoro pa nikada ne priča. Brak u koji je ona uplovila je bio izuzetno komplikovan, te je pjevačica odlučila da na njega stavi tačku.

Ivana Stamenković izdominirala, pozirala u se*si kombinaciji, komentari  samo pljušte - Alo.rs

Ne pamtim godine najbolje, ne sećam se ni kad sam se udala. Tada sam imala 26 godina, vratila sam se iz inostranstva. Muž je četiri godine bio mlađi, nije imao profesiju, a ni iskustvo. Zabavljali smo se pet godina, a u braku smo bili vrlo kratko. Nisam ja tu nešto birala, samo sam se zaljubila. Brak je trajao jednu godinu, a razvod pet, jer smo se sudili za starateljstvo nad detetom – ispričala je nekadašnja članica grupe “Models”.

 

SILIKONSKE GRUDI U PRVOM PLANU: Sindi provocira - Express
Zbog svog izgleda, nerijetko je bila na meti negativnih komentara, a na pitanje kako se ona, kao mlada i neiskusna, sa time nosila odgovara:

– Vrlo brzo sam shvatila da su negativni komentari deo javnog života. Želela sam da se bavim modelingom, kasnije sam ušla u grupu. Rano sam postala jako popularna, sa sedamnaest godina sam ušla u „Modelsice“, imale smo mnogo nastupa, radila sam mnogo i kroz ceo taj rad i trud imala sam malo vremena da razmišljam šta ljudi pričaju i čime se bave. To sam jednostavno shvatila kao deo posla koji moraš da istrpiš, zaista me nije pogađalo ono što se priča i piše – ističe ona.

Preporučujemo