“Moramo da se trudimo da sve ono što je ona želela i zamislila, bar delić toga, da ostvarimo. To je moj put, da izvedem dete na pravi put, da dete sazna i shvati kakva je majka bila kraljica” – riječi su kojima se obratio Zoran Pešić, opraštajući se od supruge Marije Pešić koja je na svijet donijela bebu prije samo 4 mjeseca!

Poznata advokatica Marija Pešić koja je prije samo četri mjeseca na svijet donijela bebu, preminula i ostavila supruga u teškoj borbi koju će morati snažno iznijeti! Njena najveća želja je bila da se otvari kao majka, po tom pitanju žrtvovala je svoj život i to svjesno!

“Pre četiri meseca smo dobili ćerku. To je bila njena najveća želja – da se ostvari kao majka. Iskreno, ona je žrtvovala svoj život svesno da bi se ostvarila kao majka. To svi lekari kažu, svesno je ušla u taj rizik” – rekao je suprug.

Marija je bila poznata i po nesebičnom humanitarnom radu koji je obavljala a i sama je bila organizatorica dvije velike dobrotvorne akcije.

“Ona je tu bolest imala par godina i ona je svesno žrtvovala svoj život da se ostvari kao majka. Čim se porodila, krenuli su problemi sa teškom bolešću. A imala je izuzetan život, lep život. Iz njenog položaja, iz njene životne pozicije, da ti svesno svoj život žrtvuješ, to je nešto veliko. Sve nas koji je volimo ostavila je u teškoj tuzi, ali šta ćemo, to je. Moramo da se trudimo da sve ono što je ona želela i zamislila, bar delić toga, da ostvarimo. To je moj put, da izvedem dete na pravi put, da dete sazna i shvati kakva je majka bila kraljica, da samo delić onoga što je ona želela, ja sprovedem u delo. To je neka moja životna misija nadalje” – istekao je Zoran.

Preporučujemo