Njen buran ljubavni život tema je medija već godinama. Rijaliti zvijezda Miljana Kulić je juče konačno stigla kući, a fanovima je poručila da će je već krajem novembra gledati u “Zadruzi 6”. Međutim, na prvom mjestu joj je cilj da dovede liniju do savršenstva.

Poslije 44 dana Miljana Kulić je konačno izašla iz bolnice. Rijaliti zvijezdi su se ljekari borili za život nakon što je operisala želudac u Turskoj. Ona se sada osjeća dobro, smršala je 24 kilograma i kaže da jedva čeka da uđe u “Zadrugu”.

Kako najavljuje, gledaoci televizije Pink će je gledati od kraja novembra:

– Evo, upravo sam izašla iz bolnice! Osećam se odlično, presrećna sam što idem kući. Celu noć nisam spavala od radosti i uzbuđenja jer ću konačno biti sa svojim sinom. Smršala sam 24 kilograma, ali to nije kraj. Krajem novembra treba da uđem u “Zadrugu” i cilj mi je da do tada dovedem kilažu do savršenstva. Ući ću u rijaliti sa 60 kilograma, a sada imam 97 – kaže Miljana.

AKO UMREM, ČUVAJTE MI SINA: Miljana Kulić razgovarala sa roditeljima i  porukom sve zabrinula - Express

Po Miljanu su u bolnicu došli njena majka Marija i dečko Nenad Macanović Bebica. Oni su je odvezli pravo u Niš:

– Jedva sam čekala da budem kod kuće. Nema ništa lepše nego da budeš sa porodicom, zagrliš svoje dete. Imala sam u bolnici ozbiljne psihičke krize, ali sada sam dobro. Kada imaš ovoliku podršku najbližih i fanova, ne možeš da budeš loše – ističe Kulićeva.

Miljana kaže da ozbiljno razmišlja da se uda za Bebicu:

BEBICA OPASNO NADRLJAO ZBOG MILJANE KULIĆ: Bivša žena BESNA, zabranjeno mu  je viđanje dece, desiće se

– Zaslužio je da mu budem žena. Bio je uz mene svih ovih dana i pokazao je da me iskreno voli. Kada se budem oporavila, sigurno ćemo se venčati jer je on pravi muškarac za mene. Pre svega je čovek! Zola me više uopšte ne zanima – rekla je Miljana.

Preporučujemo