Jasmina (33) je tragično izgubila život ispred vile nedaleko od Beča. Osumnjičeni za ovaj gnusan čin je njen bivši suprug, koji se trenutno nalazi u pritvoru.

Jasmina i osumnjičeni muškarac su bili partneri punih 15 godina. Oboje su rođeni u Bosni, ali su odrasli u Švedskoj pre nego što su se preselili u Austriju. Konačno su se nastanili u mestu Ganserndorf i imali su dvoje sinova i dve kćerke, koji sada imaju između 9 i 13 godina.Nažalost, nakon prekida njihove veze, usledili su problemi, pretnje i nasilje koje su kulminirale zabranom prilaska muškarcu (35).

Krajem avgusta, Jasmina i njena četvoro dece su planirali posetu njenoj majci u Štrashofu, gde je majka živela u luksuznoj vili na glavnoj ulici. Tu je, nažalost, i dogodila tragična smrt.

Postoji sumnja da je ovaj put bio okidač za ovu strašnu tragediju, a advokatica osumnjičenog tvrdi da je njen klijent “ostao sam, nesposoban da se nosi sa sudskim procesom i pravom na posećivanje svoje dece”. On je istakao da su mu deca bila sve u životu i da ih nije video od kraja avgusta. Nedavno je prošao kroz ekstremno psihičko opterećenje, što je rezultiralo ovom užasnom situacijom. Međutim, nije mogao da objasni zašto je prošle subote uzeo pištolj i ubio svoju bivšu partnerku ispred majčine vile. Njegov advokat dodaje da je pištolj davno nabavio u Beču.

Nakon što je izvršio ovaj krvavi čin, osumnjičeni je pobegao vozilom visokih performansi. Prema izveštajima medija, pucao je direktno u glavu svojoj nekadašnjoj partnerki. Svedoci su odmah pozvali hitnu pomoć, ali nažalost, Jasmina nije preživela, uprkos naporima reanimacije.

Istog dana, osumnjičeni se predao policiji. Četvoro dece sada boravi kod rođaka u šoku, dok se šira porodica suočava s ovim strašnim događajem. Službe za zaštitu dece i omladine prate ovaj slučaj i pružaju neophodnu podršku.

Preporučujemo