U travnju prošle godine, Ognjen Amidžić je javno obznanio svoju sentimentalnu vezu sa svojom kolegicom Minom Naumović, koja je dvadeset godina mlađa od njega. Ovo priznanje došlo je nakon njegovog nedavnog razvoda od supruge Danijele Dimitrovske, s kojom je bio u braku deset godina. Međutim, reakcija javnosti prema novom paru nije bila nimalo pozitivna, a šuškalo se da je njihova romansa počela dok je Amidžić još bio u braku sa Danijelom.

Unatoč najavama prinove i planovima za vjenčanje, Ognjen i Mina i dalje se suočavaju s kritikama koje ne jenjavaju. Do sada, par nije pružao javne izjave o ovim kontroverzama. Umjesto toga, usmjereni su na svoju budućnost i obećavajuće događaje koji ih očekuju. Međutim, čini se da je Mina napokon dostigla svoj limit kada je riječ o neprestanim negativnim komentarima.

Na društvenim mrežama, Mina je otkrila da je postala žrtva online nasilja i neprestano prima uvredljive poruke. Putem svog Instagram profila, Mina je odlučila stvari postaviti na svoje mjesto i jasno poručila da više neće tolerirati kritike, barem ne na svojim društvenim mrežama. U svojoj objavi, Mina je napisala: “Proteklih nekoliko mjeseci bilo je nevjerojatno teško zbog konstantnih napada i prijetnji koje sam morala podnositi. Sve to proizlazi iz zlonamjerne medijske kampanje koja je posebno osmišljena da širi neistine o meni i prikaže me u negativnom svjetlu.”

Mina je također otkrila da je trenutno u petom mjesecu trudnoće te da više ne želi biti izložena javnosti, posebno putem svog Instagram profila. Iz tog razloga, izbjegavala je kamere i povukla se iz javnog života, tražeći privatnost i mir koji joj sada najviše trebaju.

Napomenula je da, ako netko i dalje osjeća potrebu da prati njezinu online prisutnost, to mora činiti na diskretan način i bez ikakvog uznemiravanja. Sve negativne poruke koje joj budu poslane putem njenog profila bit će odmah blokirane. Mina je istaknula da takvo ponašanje neće riješiti probleme ili financijske obveze onih koji je napadaju.

Preporučujemo