Velika zvijezda, kako naše zemlje tako i cijelog Balkana, poput Dragane Mirković, sebi može da priuštiti luksuz kakav god poželi. Nije tajna da naša pjevačica sa svojom proodicom živi u vili u Beču. Ona je u sretnom braku sa Tonijem Bijelićem, sa kojim je dobila dvoje djece Marka i Manuelu. Njena djeca se svim silama trude da svoju privatnost koliko god mogu sakriju od očiju javnosti, ali ipak sada se za domaće medije oglasila kuharica koja je radila u domu ove poznate pjevačice godinama unazad, i detaljno ispričala kako se ova slavna zvijezda ophodila prema njoj, i prema ostalim zaposlenicima , a kako je i sama rekla, i danas joj neke stvari nisu jasne.

 

Dragana Mirković htela da prekine karijeru | Lifestyle | Poznati
– Žena poput Dragane se više ne rađa, ja sam zapanjena, ali to je cela istina – započela je priču i dodala:DRAGANA MIRKOVIĆ OVOJ ŽENI NAJVIŠE VERUJE! Sve njene savete sluša, a evo KO  je ona!

– Tako velika zvezda, koja može sebi sve da priušti, redovno je, ako je kod kuće, dolazila kod nas u kuhinju i barabar s nama kuvala. Sve ume da radi, a kuva… Prste da poližete. Zna i tradicionalna srpska jela, a bogami, ume i da eksperimentiše. Zaista je divna, vredna, posvećena i nikoga ne gleda s visine iako bi mogla – otkrila je jednom prilikom za domaće medije kuvarica Dragane Mirković.TO ME JAKO NERVIRA! Dragana Mirković prvi put otkrila sve o problemima sa  djecom - Aloonline.ba

– Mnogo mi je bilo žao kad sam prestala da radim za nju i Tonija, ali sam morala zbog preseljenja. Svakako želim da naglasim da je Gaga najplemenitija osoba kod koje sam radila, uvek nam je svima pomagala ako bismo imali neke probleme – zaključila je za kuharica za domaće medije.

Preporučujemo