Kada se spomene ime glumice Snežane Savić, prva asocijacija je neosporno prisustvo nevjerojatne elegancije i neodoljivog osmijeha. Kroz godine, ova dama je samo još više sjajila, postajući prava ikona koja ženama širom svijeta pruža inspiraciju kako prihvatiti proces starenja s dostojanstvom i samopouzdanjem. Dok se trudi očuvati svoj privatni život daleko od očiju javnosti, neke pikanterije i dalje intrigiraju mnoge.

S Snežaninim imenom neraskidivo je povezana riječ “seksipil”, ali i rafiniranost. Njezin modni stil i danas služi kao izvor inspiracije mnogim ženama, a ona je uvijek težila da bude prepoznatljiva isključivo po svom umjetničkom radu, izbjegavajući skandale kao vrag tamjan. Brojne uspješne uloge obilježile su njezinu karijeru, a Snežana i dalje živahno radi i donosi nove likove u život. Njen rad u serijama “Bolji život” i “Srećni ljudi” ostavlja poseban pečat, a legendarna scena s Draganom Bjelogrlićem iz “Boljeg života” i dalje je nezaboravna.

Unatoč povremenim izazovima tijekom karijere, Snežana Savić ostala je nevjerojatno posvećena svom radu i dostojanstvena u suočavanju s izazovima. Njezina uloga u kultnoj seriji “Bolji život” i scena poljupca s Draganom Bjelogrlićem, iako nevjerojatno upečatljiva, nisu prošle bez svojih izazova.U emisiji “Ja to tako”, Snežani je postavljeno neugodno pitanje o tome s kojim kolegom je najljepše ljubila na ekranu. Njezin odgovor odražava njezinu iskrenost i skromnost.”Mnogo tražite od mene. To ovisi o tome koliko duboko idete i što smatrate pravim poljupcem. S Draganom Bjelogrlićem sam imala pravi poljubac. To nije bila dogovorena scena, jednostavno se dogodilo. On je takva osoba koja voli glumiti iskreno, valjda… Ne znam”, rekla je Snežana Savić nasmejano.

Njihova scena iz kultne serije “Bolji život”, koju i današnja mladež rado gleda, postala je jedna od najupečatljivijih trenutaka u povijesti domaće televizije.Snežana se, međutim, nije libila podijeliti svoje osjećaje prema scenskim izazovima. “Osjećala sam se neugodno kada sam morala snimati scene golišave prirode. Nikada nisam uživala u takvim trenucima, ali razumijem da je to moj posao i kad se osoba odluči za glumu, mora prihvatiti da je njezino tijelo alat za izražavanje”, zaključila je s dozom iskrenosti koja ju je krasila tijekom cijele karijere.

Preporučujemo