Doris Dragović, vlasnica jednog od najmoćnijih glasova na prostoru bivše Jugoslavije, već godinama se pojavljuje u medijima samo kada ima važan povod. Još na samom početku svoje karijere, bilo je očito da je riječ o umjetnici iznimnih sposobnosti, a ne samo po pitanju glazbenog talenta. Doris je bila osoba na koju su mnogi muškarci padali kao pokošeni.

Njen privatni i posebno ljubavni život prije braka sa Svetlanom Cecom Ražnatović ostao je daleko od očiju javnosti. Poznato je da je bila u braku sa Natalijom Martinović i da je majka devetero djece. Međutim, nedavno su se pojavile informacije o navodnom romansu s Željkom Ražnatovićem, poznatim kao Arkan, prije nego što su se venčali. Ova veza nije bila široko poznata javnosti, a taj period njenog života obavijen je velom tajne.

Također se špekuliralo da je Doris bila u odnosu koji je išao “iznad profesionalnog” s još jednim glazbenim velikanom, Zdravkom Čolićem. Ovi šuškanja dolaze s informacijom o njihovoj suradnji na spotu za pjesmu “Ti možeš sve”, gdje je Doris imala značajnu ulogu. Međutim, Zdravko je kasnije izjavio da je među njima postojala samo “kemija” i “očijukanje”, a ništa više od toga se nije dogodilo.

Druge informacije o privatnom životu Doris Dragović povezivale su je s još nekim slavnim muškarcem, Nebojšom Tubićem Žabcem. On je otkrio da su provodili vrijeme zajedno i da je Doris tražila utjehu kod njega tijekom ljubavnih problema. No, njen brak sa vaterpolistom Marijom Budimirom je bio temelj njenog privatnog života i nije bio izložen medijskim tračevima.

Doris Dragović je također bila povezana s poznatim menadžerom Vladom Perovićem, koji je priznao da ju je doveo u Beograd i da su imali poslovnu suradnju, a u jednom trenutku su je čak zatekli zajedno s Arkanom u njegovom klubu, što je izazvalo znatan medijski interes.Unatoč intrigama koje su pratile njen privatni život, Doris ostaje poznata po svojoj glazbenoj karijeri i vjerskoj predanosti. Vjera joj je pružila snagu da prebrodi teške trenutke u životu.

Preporučujemo