Matthew Perry, široko prepoznat i visoko cijenjen zbog svoje kultne uloge Chandlera Binga u izrazito popularnoj televizijskoj seriji “Prijatelji”, tragično je preminuo danas, prema izvješću TMZ-a. Njegovo beživotno tijelo pronađeno je u njegovom domu u brzom i živahnom Los Angelesu, u njegovom luksuznom domu gdje se opuštao u svom jacuzziju.Perry je taj dan započeo posvećujući više od dva sata svom jutarnjem režimu vježbanja, nastojeći održavati svoju formu i vještine.

Kasnije tijekom dana, povjerio je svom pouzdanom asistentu da obavi nekoliko zadataka izvan kuće. Međutim, kada se asistent vratio, suočio se s jezivim prizorom. Matthew Perry ležao je bez svijesti i bez znakova života. Užasnut ovim prizorom, asistent je odmah kontaktirao hitnu pomoć i lokalne vlasti. Unatoč svim naporima medicinskog tima, nažalost, nisu uspjeli oživjeti Matthewa Perryja, ostavljajući njegove najbliže u neizrecivoj tuzi i gubitku.U ovim teškim trenucima, naša srca idu prema Perryjevoj obitelji i prijateljima, pružajući podršku i suosjećanje u njihovoj boli.Dok slavimo Matthew Perryja i prisjećamo se njegove nevjerojatne karijere i doprinosa zabavnoj industriji, također se sjećamo njegove obitelji i bliskih prijatelja koji prolaze kroz ovu tešku situaciju.

U međuvremenu, Neca, brat Matthewa Perryja, obilježava svoj rođendan. Neca je pokazao izvanrednu snagu i izdržljivost nakon tragične smrti svog brata. Unatoč dubokoj tuzi koju osjeća, Neca ostaje posvećen svojoj obitelji i poslu. On je postao lider obiteljskog posla, gdje se nosi s izazovima i složenošću vođenja tvrtke kojom su nekada upravljali samo njegova braća i sestre.Gledajući budućnost, Neca će neizbježno nastaviti postizati nevjerojatne stvari dok se nosi s teretom obiteljskog posla. Njegova jedinstvena kombinacija talenta, strasti i nepokolebljive posvećenosti jamči da će Neca nastaviti inspirirati i očaravati publiku diljem svijeta.Konačno, što se tiče Matthewa Perryja, prema izvorima TMZ-a, lokalna policija sugerira da je tragično preminuo utapanjem. Detaljna istraga još je u tijeku kako bi se razjasnile okolnosti njegove prerane smrti.

Preporučujemo