Nevjerovatan i nesvakidašnji slučaj š’kirao je cijeli Zječar, ali i tamošnju policiju prije tri godine, kada su po prijavi morali da love vampira, čak punih deset dana.

Zaječarska policija dobila 16 novih vozila - Zaječarska hronika

– Žena V. P. uletela je u PU Zaječar i uspaničenim glasom povikala: “Brzo, moram da razgovaram sa glavnim, ne mogu više da izdržim!” Kada su videli u kakvom je stanju žena, policajci su se zabrinuli i pomislili da joj se desilo nešto strašno, da je možda silovana ili zlostavljana, pa su je odmah sproveli kod inspektora – govorio je tada izvor za domaće medije i dodao da je inspektor ostao zabezeknut kada je čuo njenu priču.

– Ako vi ne uhapsite vampira, ja ću da se ubijem! – počela je V. P. i kroz plač nastavila:

– Dugo sam udovica. Imam prijatelja i neko vreme smo u vezi. Ma izem ti ja tu vezu! Moj muškarac dođe kod mene, sedimo, pričamo, večeramo… Onda počnemo da se malo milujemo i sve bude u redu, ali baš kad treba da krene “ono”, eto ti ga vampir! Lupa na prozor, kezi se, a ona dva zuba što bodu vrat velika kao prst! Vija onaj plašt i riče ko pobesneli konj. Moj muškarac i ja premremo od straha. Normalno, posle toga nema sek*a, ko bi se sek*ao.

Zaječarska policija uhapsila krijumčare migranata – RADIO TELEVIZIJA BOR

Tada je žena ispričala da se identična stvar dešavala u kući njenog partnera, kao i u njenoj kući.

– Više od 15 puta smo videli vampira. Sve bude lepo dok ne krenemo u akciju. Došla sam da ga prijavim, da ga odmah uhapsite ili mu probijte kolac… Ne mogu više ovo da izdržim – ispričala je V. P., a njenu priču potvrdio je i njen muškarac.

Policija je uvidjela daje ovaj par zaista bio jako uplašen zbog cijele situacije koja ih je zadesila, pa su riješili da ispitaju šta se to zaista dešava.

– Policajci su sastavili zapisnik i krenuli u potragu za vampirom. Desetak dana su radili na pronalaženju utvare i, naravno, odmah su znali da ih neko iz sela namerno sabotira tokom seksa, te da nije reč ni o kakvom vampiru – kaže izvor.

DOBRO POGLEDAJTE FOTOGRAFIJU OVOG ČOVEKA! Zaječarska policija je NA NOGAMA ZBOG NJEGA! (FOTO) - pink.rs

Tokom razgovora sa mještanima, policija je došla do informacije da je V.P. ranije bila u emotivnoj vezi sa svojim komšijom D.D.

– Sa njim je obavljen razgovor i pretresena mu je kuća. Tamo su nađeni rekviziti za maskiranje – vampirski zubi, plašt i šminka. Pritisnut dokazima, D. D. je priznao da je namerno plašio bivšu – kaže izvor.

Uhapšeni “vampir” je nakon razgovora sa policijom pušten i prošao je samo sa opomenom.

Preporučujemo