Naša popularna jevačica Mir Škorić otpjevala je mnoge hitovve. koji se i dan danas slušaju na razni mjestima, a ona je odlučila da nakon 30 godina otkrije da je za jednu pjesmu bila ucjenjena da je otpjeva. Naime, ona je tada bila na početku svoje karijere,a na njenom albumusu radili pokojna Marina Tucaković, Futa i Zlaja. Ipak, kako ona kaže, napisali su joj jednu pjesmu zbog koje je čupala sebi kosu sa glave i nikako nije željela da je otpjeva. Ipak, kako je i sama priznala, da ih tada nije poslušala, dnas bi se mnogo kajala.

Mira Škorić pobijedila rak poslije 15 godina | Zabava | Zvijezde i tračevi
– Bilo je to 1991. godine kada su album radili Marina, Futa i Zlaja. Nisam htela da snimim pesmu ‘Zašto nosiš prsten moj’, čupala sam kosu sa glave. Marina me je ucenila i rekla da ako je ne snimim neću dobiti nijednu pesmu”, rekla je Mira.

Mira se zatim dotakla svog teškog perioda i bolesti sa kojom se borila.

– Tokom cele karijere imala sam ozbiljne lomove. Mene je snašla ta užasna boleština i o tome ne volim da pričam… Teško mi je i samo kada se setim tog perioda kada sam imala četiri operacije na onkologiji, kada mi je život visio o koncu, s pitanjem da li ću ikada moći da pevam, pa sve te medijske pauze koje su išle uz to… Najgore mi je bilo što su mnogi iz mog okruženja, neki mediji, pa čak i prijatelji i kolege mislili ma nema ništa od nje, dosta je i pevala- rekla je Mira.


– Imala sam teške borbe, terapije, periode izolacije, a to su strašni lomovi. Snagu sam našla u činjenici da nikada nisam prihvatila bolest. Nikada nisam poklekla, kada je bilo teško pa i najteže, ja sam se dizala i išla napred. Medijske pauze su me mnogo koštale, a svi ti nazovi prijatelji oko mene su se radovali-, zaključila je pjevačica.

Preporučujemo