Adam Labunski, novi zadrugar iz Makedonije, tvrdi da je nedavno odbio pjevačicu Tijanu Milentijević iliti “ženu od sultana”. OOvaj pjevač tvrdi da ga je ona spopala na jednom splavu, ali da on nije bio zainteresovan za nju.

NAKON DISKVALIFIKACIJE IZ „ZVEZDA GRANDA“: Adam Labunski na turneji s ocem  - Express
– Jedva sam se spasao od Tijane. Muvala me je celu noć. Pričala mi je da joj se jako sviđam. Više puta je pokušala da me poljubi, ali ja nisam bio u tom fazonu. Slatka je devojka, ali sam joj rekao da sam zauzet i da nisam za avanture te vrste – rekao je Adam na ulasku u “Zadrugu” i dodao:

– Nije joj bilo svejedno, a kasnije mi je i sama rekla da je i ona zauzeta i da ima dečka, ali da nije srećna u vezi s njim i da je pred raskidom. Nisam joj dao povoda da pomisli bilo šta, baš je bila neprijatna situacija. Iznenadila me je da je toliko navalentna, ali su mi i drugi ljudi koji su bili s nama u društvu rekli da je ona takva kada joj se neko dopadne – ispričao je Adam.

Tijana nije dugo čekala pa se jako brzo i oglasila i poručila da joj je ova priča smiješna i da samo zapravo želi da stekne popularnost preko nje.


– Iskreno se smejem na ovo. Kako da komentarišem dečka koji mi je tražio da mu pomognem da postane popularan pre “Zadruge”? – poručila je “žena od sultana”.

Podsjećanja radi, Adam se prije sedam godina prvi put pojavio na malim ekranima kao učesnik muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde”. Nakon toga se u sezoni 2018/19. takmičio u “Zvezdama Granda”, međutim, nakon nekoliko mjeseci je diskvalifikovan zbog sukoba s drugim učesnikom, te izgubio šansu da postane nova “Grandova” zvijezda. I njegov otac je ostao upamćen jer se u jednoj od emisija posvađao s Đorđem Davidom.

Preporučujemo