Bogdana Kuzmanovič, suruga poznatog srpskog fudbalera Zdravka Kuzmanovića, odlučila je da objavi snimak na jednoj drštvenoj mreži i željela je da sa javnosti podjeli svoje iskustvo kako ih je prevarila dadilja. Naime, ona je na Tik Toku snimila video i tada detaljno objasnila šta se desilo. Ona je ovaj video nazvala “dadilja iz noćne more”, a u opisu videa je naglasila “pazite koga primate u svoju kuću”.

original sound created by Bogdana Kuzmanovic | Popular songs on TikTok

“Ovo je priča o dadilji koja je pozajmila novac, pobegla, nikad se nije javila i onda smo saznali sve laži o njoj”, počela je Bogdana priču i nastavila:

“Kada sam bila sedmi mesec trudnoće sa Natalijom, Nemanja je imao godinu i sedam meseci i doktor mi je rekao da mi treba pomoć, spustio mi se stomak i nisam smela više da ga dižem. Bio je težak i visok i tada smo odlučili da uzmemo dadilju da nam pomogne i to je bila najbolja odluka ikada. Sada imamo ženicu koja je divna”, rekla je ona.

Bogdana Kuzmanovic - YouTube
Zatim je ispričala da su dadilji i pozajmljivali novac, a onda se desilo nešto neočekivano.

Bivši reprezentativac Srbije živi kao bog u Nemačkoj: Ima pravu palatu i nestvaran pogled s terase - Telegraf.rs
“Po preporuci jednog čovek, unajmili smo tu ženu, neću da joj kažem ime. Bila je kod nas skoro godinu dana i kreće polako da zajmi novac. Malo po malo, malo po malo, ali to nije bilo 100, 200, 300 evra, nego više. Posle godinu dana, ja sam je zvala da je pitam nešto i ona je rekla da neće da dođe sutra na posao i to je bilo to. Posle se više nije javila. Uzela je novac, pozajmila novac i prestala da odgovara na poruke i pozive. Bili smo u šoku, naročito što je to osoba koja nam je bila u kući, sa detetom uvek, uvek smo joj izlazili u susret”, ispričala je Bogdana.

 

Preporučujemo