Priče o tajnama Hefnerove vile ne prestaju intrigirati javnost, čak šest godina nakon smrti Hugh Hefnera. Nakon što su bivše djevojke koje su živjele u Playboy vili odlučile podijeliti svoja iskustva, otkrivena je tamna strana ovog poznatog mjesta. Kad su stupile u Playboy vilu, te djevojke bile su tek punoljetne, a živjele su gotovo kao u haremu. Među najistaknutijim ženama koje su obilježile Hefnerov ljubavni život bili su Holly Madison, Kendra Wilkinson i Crystal Harris – kasnije poznata kao Crystal Hefner.

Prva koja je hrabro progovorila bila je Holly Madison, koja je otkrila uznemirujuće detalje koji uključuju orgije i slične aktivnosti koje su se navodno odvijale u Hefnerovoj vili, gdje je on igrao glavnu ulogu. Madison je u vilu ušla sa samo 21 godinom, 2001. godine, i uskoro je započela vezu s Hefnerom, koji je tada imao 74 godine. Njihova veza bila je obilježena ogromnom dobnošću, budući da je Hefner bio stariji od Holly čak 54 godine, a njihova veza završila je 2008. godine, kada je Holly napustila vilu.

Holly je otkrila da bi Hefner često ležao “mirno kao klada” tijekom orgija u spavaćoj sobi, a posebno kontroverzna navika bila je korištenje dječjeg ulja kao lubrikanta tijekom seksualnih odnosa, što je ostavilo mnoge u šoku.

Kada je Kendra Wilkinson stigla u vilu, imala je samo 18 godina, a Hugh Hefner bio je stariji od nje čak 60 godina. Tvrdila je da nije znala da će morati imati seksualne odnose kada je pristala živjeti u vili, jer je bila potpuno naivna kad je pristala na tu ponudu. Kendra je izjavila da se često nadimala alkoholom kako bi podnijela seks s Hefnerom i da je to bio jedini način na koji je mogla preživjeti sve što se događalo.

Crystal Hefner formalizirala je svoj odnos s Hefnerom brakom, a kad je stigla u vilu, razlika u dobi između njih bila je čak 60 godina. Iako su razmjena bračnih zavjeta uslijedila na novogodišnjoj noći 2012., brak je bio ozbiljno obilježen njihovom drastičnom razlikom u dobi.Mnogi se pitaju zašto su ove djevojke ostale u vili ako su prošle kroz toliko neugodnih iskustava. Neki sugeriraju da su bile spremne na sve zbog financijske sigurnosti, pa čak i poniženja. Crystal ističe da je najteže bilo suočiti se s osudama ljudi. Danas priznaje da su te osude bile opravdane i da se sada kaje zbog svega što se dogodilo.

Što se tiče gdje su danas i što rade:Crystal Hefner sada ima 37 godina i promijenila je svoj stil života. Povukla se iz javnog života, vratila se studijama psihologije koje je napustila dok je bila u vezi s Hefnerom, i planira završiti fakultet. Također je našla partnera koji je mlađi od nje, a posvetila se raznim promjenama kako bi prekinula veze s prošlošću.

Holly Madison danas je majka dvije djece i razvedena od svog bivšeg supruga Pascala Rotela, s kojim je bila u braku između 2013. i 2018. godine.Kendra Wilkinson udala se za bivšeg NBA igrača Hanka Basketa i dobila dvoje djece. Nakon razvoda, počela se baviti prodajom nekretnina.Holly i Kendra su uspješno preokrenule svoje živote i postigle stabilnost, a mnogo je teže zamisliti da su nekad bile dio poznate Playboy vile.

Preporučujemo