Pevačica Ana Bekuta je neko ko je na sceni preko 30 godina, i koja je tokom svoje karijere otpevala sve najbolje hitove. Njeno pravo ime je Nada Polić, i ona je trenutno ušla u sedmu deceniju. Što se tiče estrade, Ana je u odličnim odnosima sa svim kolegama, i svi je jako vole.

Pevačica Ana je rano postala majka sa 17 godina kada je živela u vanbračnog zajednici, tako da je ona rodila sina sa 17 godina a tada je sa velikim bolom donela odluku da naslednika ostavi u domu za nezbrinutu decu. Bekutaje sina rodila u vanbračnoj vezi, i bila je odvojena od svoje bebe, a okolina ju je redovno osuđivala. I njeni roditelji su se našli na stubu srama, selo ih je ogovaralo, št jenu posebno bolelo, a smatrala je da on ni za šta nisu krivi. ” Posle strašnih unutrašnjih lomova, smestili smo Igora u dom.

Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti. Smatrali su me glupačom zato što “to” nisam na vreme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Svakog vikenda putovala sam da zagrlim Igora, koji bi mi se smešio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući. Do sledeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo ” rekla je jednom prilikom pevačica.

Kako je jednom prilikom rekla Ana rođenje Igora ju je ubrzalo njenu odluku da se bavi muzikom, a danas njih dvoje imaju odličan odnos, a Igor mamu redovno podržava na koncertima i nastupima.

3

Preporučujemo