– Na sceni je toliko oženjenih muškaraca koji su potencijalni za aferu – kaže Gvinet Li, koja vrijeme provodi između Londona i Kalifornije.

– Filmski producenti, finansijeri… samo su neki od muškaraca sa kojima se trenutno viđam, a svi žele drugu ženu – kaže ona.

 

“Ljudima je muka da stalno gledaju u svoje dosadne partnere“, rekla je Gvinet, koja je procjenila da imala hiljadu oženjenih ljubavnika. – Muka im je od lica, muka od tijela, muka od razgovora sa njima. To je kao pandemija… ko želi da provodi toliko vremena sa jednom osobom?! – objasnila je.

Ljubavnici mi kažu: “Dosta mi je moje grozne i dosadne porodice”, a ja saosjećam – priča ona. Udata žena koju je poznavala i koja je tvrdila da je imala aferu sa oženjenim muškarcem rekla je da je ostala sa mužem jer su zajedno činili dobar roditeljski tim i zato što je brak imao finansijski smisla.
– Ali intelektualno i sek*ualno ne funkcionišu. Dakle, našla je ljubavnika koji je izvanredan u spavaćoj sobi. ja je razumijem. Ljudima je potrebno ispunjenje svih njihovih potreba, a ne samo nekih – rekla je Gvinet za britanski San.

 

 

Gvenet, koja je ranije bila u braku, rekla je da je malo vjerovatno da će ikada više imati dugogodišnjeg partnera.

5 stvari koje prevarena žena treba znati o ljubavnici | missZDRAVA
Dobila sam skupu odjeću i nakit. Nedavno sam dobila auto i šarmantnu sliku Salvadora Dalija – rekla je Gvenet da često dobija divne poklone od svojih ljubavnika. – Trenutno uživam u dobijanju umetničkih dela – kaže ona. Svjesna je da su njeni pogledi na život i ljubav žestoko kritikovani, ali kaže da joj je svejedno.

– Neke žene su ljute na mene. Jednom prilikom je jedna trudna poznanica čula da se viđam sa oženjenim muškarcem i okomila se na mene. Na jednom događaju me je udarila i optužila da uništavam ljudske porodice. Nije morala da brine, nema šanse da se okrenem za njenim mužem. Razmišljam o ljudima koji me kritikuju i pitam se: ‘Da li ste srećni kod kuće dok gledate jutarnje emisije? Ili žudite za uzbuđenjem, kao ja?“ – pita se Gvinet.

Preporučujemo