Sve je spremno za gala vjenčanje i svadbu godine domu Goce Božinovske i njenih prijatelja iz Titela.

Naime, naša poznata pjevačica Goca Božinovskasutra ženi sina Marka Šijana sa Bojanom Rodić koja joj je već podarila jednoga unuka Zorana, a i drugi nasljednik je na putu. Za ovo veličansteno veselje porodice Šijan i Roodić će da iskeširaju 50 000 eura, i troškove će da podijele, tako da mlada izlazi iz svog doma, a mlaoženja će doći po nju u Titel, u njen rodni kraj.


– Verujte da je novac tu najmanje važan koliko to što se oni slažu i poštuju. Danijela i Bogdana Rodić baš vole Gocu i ona njih. Bila je korona, posla nije bilo, ali za svadbu je Goca otvorila buđelar. Mirko je njen mezimac, a snajku obožava, takođe ovo je prvo veliko veselje u porodici i veselje mora da prođe kako treba. Rodići nisu hteli da dozvole da Mirkova majka snosi sve troškove, pa su i oni barabar učestvovali u troškovima. Naravno, sav novac koji mladenci dobiju ide njima. Goca, a ni Danijela i Bogdan nisu pravili problem – priča izvor blizak pjevačici.

Goca Božinovska ostavila Halida zbog Šijana: Samo je uradila ovo i njemu je  sve postalo jasno - Express
Prema riječima izvora Mirko je svu organizaciju oko svadbe prepustio svojoj budućoj supruzi.

– Sve njene želje i zamisao će biti ispunjeni. Zajedno su sve zakazivali, birali detalje, muziku venčanicu, odelo, ali glavnu reč vodi Bojana. Svestan je da finansijski nisu u velikim mogućnostima, ali će svakako biti na visokom nivou – završava izvor. Božinovska je uzbuđena, ali nije željela da otkriva detalje.

Ne žali PARE... Mirko Šijan ODUŠEVIO GESTOM Bojanu Rodić!
Na svadbi će biti i poznatih, najviše pjevača s kojima se Goca Božinovska godinama druži i saraduje, a to su: Sanja Đordević, Vanesa Šokčić, Zlata Petrović, Đani, Jašar Ahmedovski i drugi.

Preporučujemo