Neizvjesnost u vezi sa početkom nove sezone „Zvezde Granda” i dalje traje, a odnosi među nekada bliskim saradnicima koji su i ranije bili hladni postali su kako se saznaje još gori.

SAŠA POPOVIĆ MI JE NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA” – Žika izrevoltiran, morao je  ovo da prizna – Haber.ba

Naime, dok „Junajted medija” tajkuna Dragana Šolaka još uvijek bezuspješno pokušava da pronađe emitera koji bi pristao na njihove uslove i emitovao popularno muzičko takmičenje, drugi šou, projekat „Nikad nije kasno”, dobio je udarni termin na Prvoj televiziji.

Projekat Žike Jakšića “Nikad nije kasno” uveliko se snima, a nova sezona na malim ekranima počinje u subotu, u terminu koji je „do juče” bio rezervisan za „Zvezde Granda”. Sve ovo navodno je poljuljalo odnose između Saše Popovića i Žike Jakšića i njih dvojica teško da će pružiti jedan drugom ruku kada se budu negde sreli.

Četiri godine od razvoda, Žika Jakšić konačno otkriva: Okružen sam  ljubavlju! || Story.rs
– Saša je ionako nervozan što snimanje još nije počelo, a dogovora o nastavku emitovanja još uvek nema. Saradnici ga poslednjih dana zovu i pitaju kada će nastaviti sa radom, a iz takta ga je dodatno izbacilo saznanje da će u njegovom terminu biti emitovan šou „Nikad nije kasno”. Preuzimanje udarnog termina Sale doživljava kao da mu je Žika zabo nož u leđa – kaže izvor blizak „Grand produkciji”.


Ipak, da odnosi na ovoj relaciji Jakšić-Popović odavno nisu na zavidnom nivou je poznato od ranije. Jakšić koji je inaće doš od 2003. godine bio jedan od glavnih i odgovoronih urednika emisije “Zvezda Granda” i po čijoj je ideji “Grand” i napravio čitav šou, razišao se u poslovnim razmišljanjima sa tadašnjim vlasnicima produkcije, Sašom i Brenom još 2014. godine. Razmirice su nastale zbog prodaje „Grand produkcije”.

Preporučujemo