Poznata pjevačica Rada Manojlović, osim što je poznata po svom posebno glasu, postaje sve više prepoznatljiva po malerima koji je u posljednje vrijeme baši hoće i nikakako da ih se riješi. Naime, ona je poznata po tome kako nema problem reći nekom nešto u lice, ali i da se izbori za pravdu. U nastavku teksta možete pročitati ta je ova pjevačica sada uradila.


Naime, Rada Manojlović je u vikendu koji je iz nas napravila ogroman skandal na beogradskoj aerodromu kada joj je izgubljen kofer. Ova pjevačica je nakon nastupa koji je imala u inostanstvu se vratila kući i sletila na naš aerodrom, gdje je odmah nakon kraće pauze trebala da sjedne na novi let i krene na novi nastup. Međutim, sve je krenulo niz brdo kada Rada krenula po svoje kofere, u kojima su se nalazile njene lične stvari, poput šminke i garderobe za nastup. Nakon dužeg čekanja pjevačica je shvatila da su njene stvari izgubljene, pa je odživjela stres i tu je krenuo haos.


– Rada je poludela kada je shvatila da su joj stvari izgubljene. Bila je na ivici histerije i plača. Trebalo je samo da uzme kofere i da ide dalje da se čekira, jer ju je to veče čekao novi nastup. Nije imala ništa od stvari – ni haljinu, šminku, cipele, ništa. Bukvalno samo trenerku koju je imala na sebi – priča izvor, pa nastavlja:

Rada Manojlović u drugom stanju? Evo kako je njen novi dečko reagovao kada je saznao

– Kako na aerodromu nisu mogli da joj pomognu, Rada je počela da viče, jako je bila nervozna. U jednom trenutku izašla je iz aerodromske zgrade i uputila se ka taksijima. Htela je da odmah ode do stana kako bi uzela neophodne stvari, pa da se vrati na aerodrom, ali to jednostavno nije bilo moguće zbog malo vremena. Kada je shvatila da od toga nema ništa, onako nervozna i neispavana, bez trunke šminke, pokunjeno je otišla na šalter za čekin, odakle se uputila ka pasoškoj kontroli – završava izvor.

Preporučujemo