Harizmatični i popularni crnogorski glumac Petar Strugar kojeg ljubtelji filma imaju priliku da vide u ostavarenju “Zlatni dečko”, razveo se od svoje suprue Olje, iako njihov brak dok su bili zajedno on nikada nije eskponirao javno. Glumac Petar Strugar, koga je domaća javnost zavolela ulogom u filmu “Montevideo, Bog te video”, u posljednje vrijeme ne želi da govori o svom privatnom životu. On je prošle godine dobio sina Ivu sa misterioznojm Oljom, a neposredno prije toga bio je u vezi sa pevačicom Milicom Todorović.

RAZVELI SU SE NAKON SKANDALA: Bivša žena Petra Strugara je takođe glumica! Starija je od njega i braku su dobili sina

Od trenutka kad su on i Milica raskinuli javnost nije znala ništa o Petrovom životu, pa su zato mnogi bili u čudu kad su saznali da je poznati glumac nakon raskida dobio sina.

 

 

Olja i Petar su odlučili da se raziđu i svako krene svojim putem. Ostali su u prijateljskim odnosima kao i što su bili pre nego su uplovili u bračnu zajednicu. Njihov razlaz nije imao trzavica, ali nisu mogli da funkcionišu kao bračni partneri, pa su zato odlučili da je rastanak najbolja solucija za dobrobit njihovog sina. Petar i Olja odlično funkcionišu odvojeno i posvećeni su roditelji malom Ivu. Dogovaraju se oko svih obaveza koje imaju prema sinu – kaže izvor za domaće medije i dodaje :

NAKON RAZVODA SU U BOLJIM ODNOSIMA! Ovo je bivša supruga Petra Strugara, imaju sina, a dele još jedno ljubav!
– Njihov odnos je proistekao iz prijateljstva, pa će tako i nastaviti. Treća osoba nije kriva za razlaz, pa tako nema prostora za razne spekulacije. Ono što je bitno da su njih dvoje posvećeni sinu, kako bi mu obezbedilo bezbrižno detinjstvo.

Petar Strugar nije želio da kao i do sada komentariše svoje detalje iz privatnog života.

Preporučujemo