Kćerku čuvene glumice Tanje Bošković , Lanu Karakajlić smo do sad imali priliku da dosta puta vidimo u javnostu i na javnoj sceni, uzevši u obzir da je izabrala i doniejla odluku da se bavi istim poslo , koju je prije nekoliko decenija izabrala i njena majka, koja joj je ogromna podrška. Tanjinog sina, a Laninog brata, ipak nikada nismo imali priliku da vidimo u javnosti, a kako je o a izjavila on ni ne živi u našoj zemlji,

ZBOG OVE REČENICE TUGOVALA JE GODINAMA: Tanja Bošković iza osmeha krije VELIKU PATNJU, a sa OVIM REDITELJEM ima dvoje dece!

Naime, Đorđe Karaklajić , koji danas ima 34 godine, ipak je izabrao da živi u dalekoj Americi, a njegov otac i poznati reditelj Dejan Karaklajić je prošle godine odlučio da progovori o njegovom životu.


– Sin Đorđe je završio političke nauke. Digao je ruke od te priče. On je rođen u Americi, pa je odlučio da tamo nastavi život. Odveo je tamo i svoju devojku Katarinu, koja je završila medicinu – rekao je tom prilikom Dejan, dok se njegov sin u međuvremenu i oženio pomenutom Katarinom.

– Živeli su dosta teško u Arizoni. On je morao da izdržava porodicu dok ona nije dobila licencu za rad. Sada žive na Floridi. Đorđe je završio još jedan fakultet komunikacije, pa je magistrirao. Tražio je posao pune dve godine, a sada radi kao socijalni radnik. Brine trenutno o dvadesetoro dece. Sudbina svakog deteta je film. Našao je sebe u tom miljeu – dodao je režiser.

– Snajka je anesteziolog i stalno je u kovid bolnicama. Sin me zove svakog dana, a ja, kad sam bio u Americi, samo sam pisao pisma. Telefoniralo se samo kad neko umre – zaključio je tad Dejan kada je gostovao u jednoj emisiji.

Preporučujemo