Nakon diplomiranja, Megan Markle je odlučila da se izgradi glumačku karijeru, iako je bila povezana sa filmskim setom od malih nogu. Slavu je donijela njena uloga u seriji “U odelima”, gdje je igrala jednu od glavnih likova Rejčel Zan. Godine 2018. udala se za princa Harija , ponijevši titulu vojvotkinje od Saseksa. Zauzvrat, u proljeće 2020. godine, Megan Markl i njen suprug, princ Hari, dali su ostavke za obavljanje važnih uloga u britanskoj kraljevskoj porodici. Nedavno je prinčevski par prisustvovao sahrani kraljice Elizabete II . Sada je vojvotkinja od Saseksa dala je opširan intervju za Varieti. Supruga princa Harija je u razgovoru ispričala o žalosti za kraljicom i otkrila da li joj je žao zbog sm*i njenog veličanstva.

Megan Markl o potresnoj situaciji u Africi: Njihova dadilja bila je u suzama

U intervjuu za časopis Varieti, vojvotkinja od Saseksa je upitana o njenim emocijama tokom boravka u Velikoj Britaniji. Supruga princa Harija govorila je samo o pozitivnim osjećanjima.

 

– Bio je toliki izliv ljubavi i podrške. Zaista sam zahvalna što sam mogla da budem sa svojim mužem da ga podržim u ovom teškom trenutku. Ono što je zaista lepo je nasleđe koje je njegova baka ostavila iza sebe na mnogim frontovima. Svakako kada je u pitanju ženski lider, ona je najjasniji primer kako to izgleda. Duboko sam zahvalan što sam mogla da provedem vreme sa njom i da je upoznam. Bilo je to komplikovano vreme, ali moj muž je, uvek optimističan, rekao: sada se pridružila mužu – otkrila je ona.

Novinar je upitao vojvotkinju od Saseksa kako ona doživljava ovaj gubitak. Ona je rekla da se fokusirala samo na pozitivne stvari.

Rođendan Megan Markl prekinulo neočekivano iznenađenje || Hello Magazin!

– U važnim trenucima život vidite iz više perspektiva. To vas tera da se zapitate na šta želite da usmerite svoju energiju. Trenutno se osećamo puni energije i uzbuđeni zbog svih stvari kojima težimo. Takođe se fokusiramo na našu osnovu. Veliki deo našeg rada uključuje filantropski prostor – dodala je ona.Megan Markl u bijeloj haljini od 4.300 eura pomjera granice! | Ekskluziva.ba

Na kraju, Megan Markle je ispričala o svojoj vezi sa kraljicom Elizabetom II. Ispostavilo se da je ovaj odnos za vojvotkinju bio poseban.

– To bilo posebno. Osećam se srećno. I još uvek sam ponosna što sam imala lep odnos sa majkom porodice – rekla je.

Preporučujemo