Sigurno dvije od najpopularnijih regionalnih zvijezda i ovaj put su se našle na naslovnim stranama i postovima raznih medija, odlučile obradovati svoje fanove fotkama koje su objavile na društvenim mrežama!

U zadnje vrijeme po medijima pažnju plijeni srpska turbo-folk i pop-folk pječica, Dara Bubamara čiji hitovi ne izostaju iz današnjice, često je spominjana u člancima i zbog svojih objava kako fotografija tako i postova na društvenim mrežama, prati je velika popularnost isto kao i njenu prijateljicu sa kojom je odlučila podjeliti par fotki!

Svjetlana Ceca Ražnatović, “srpska majka” te također estradna umjetnica i kolegica Dare Bubamare je izgleda bila presretna što je srela svoju prijateljicu. Kako se navodi, estradne umjetnice su sjedila zajedno u lokalu, tu su odlučile napraviti par zajedničkih fotki koje su ubrzo objavile a oduševljenost fanova nije se mogla sakriti, komentari su pljuštali!

Njih dvije su već dugo vrijeme u dobrim i prijateljskim odnosima, radi posla i drugih obaveza koje im život nameće, nisu u mogućnosti providiti više vremena zajedno ali izdvajaju da im je svaki zajednički trenutak drag i sretne su kada takve momente zabilježe i sa par fotografija.

“Kad se sretnu dve drugarice” – kazala je Ceca
“Volimo se”, “Naravno, uvek i oduvek” – dodala je Dara je nakon čega je Ceca poljubila Daru koja nije oklijevala da joj uzvrati pažnju.

Dara je u skorije vrijeme tokom jednog od svojih obraćanja odlučila prokomentarisati i aktuelnu emisiju, “Zvezde Granda” pa je tako dodala kako je izbor žirija odličan a izdvojila je i svoju prijateljicu.

“Izdvojila bih Cecu koju volim mnogo i pozdravljam. Bez nje ništa” – istakla je Dara tom prilikom.

Oglasi - Advertisement