Marina Tucaković pre*inula je u nedjelju 19. septembra prošle godine, u 67. godini. Vest o njenoj smrti rastužila je mnoge, a neke od najvećih hitova Džeja Ramadanovskog upravo je ona stvorila. Andrijana Tomanić, žena sa kojom je Džej decenijama sarađivao, a s kojom je proveo i posljednje godine života dočarala je kako je izgledalo druženje Marine i legendarnog pjevača, te otkrila neke detalje koji nisu bili poznati javnosti do sad.

Marina Tucakovic
– Bili su baš kao prava familija, porodica. Verujem da bi Džeju bilo izuzetno teško da je sada živ i da čuje da Marine više nema – kaže Andrijana za 24sedam.rs na početku razgovora i otkrila zanimljivost o hitu “Nedelja”, koji je Tucakovićeva napisala za Džeja.

– Zanimljivosti ima dosta, njih dvoje su sarađivali celog života. Eto, napravila mu je i tu Nedelju koja je i danas veliki hit. Sećam se, Džej mi je pričao da je bio kod Marine i Fute u studiju, ona je kuvala ručak, a njima je falio refren. I ona ga je napisala za pet minuta. Džeju je karijera počela od njih, od Marine i Fute – ističe Andrijana i otkriva kako je sve počelo:

Marina Tucaković

– Pričao mi je Džej i kako su se upoznali. On je išao da proda neku bundu sa prijateljem iz kraja, da zarade pare. I taj prijatelj ga je poveo kod Marine, pa je kod njih kući rekao: “Da vidite kako moj drug peva”. Džej je počeo da peva, Futa je uzeo gitaru… Oni su se posvađali! Futa je vikao “On je moj”, Marina “Ne, on je moj”, otimali su se oko njega (smeh). I onda su napravili prvu pesmu “Zar ja da ti brišem suze”, pa je Džej išao sa Marinom na festival, mislim da je “Mesam” bio u pitanju. I Džej osvoji treću nagradu publike, kao debitant, pojavio se prvi put.

Kako je Andrijana rekla u jednom momentu su Džej i Marina prestali da se viđaju nakon njegove operacije srca, ali su i dalje bili u kontaktu.

 

– Prestali su da se viđaju, nije išao kod nje kući jer je operisao srce 2017. godine. Marina me je tada non-stop zvala, ja sam bila u Beču, brinula je za njega i stalno pitala kako je. I malo posle Džejeve operacije ona je saznala da ima karcinom. Čuo se on svaki dan sa Futom, sa Laćom, bio je zabrinut. Njemu (Džeju) je mnogo teško palo i kad je Miloš, Marinin i Futin sin, umro. To je bio haos, strašno – prisjeća se ona.

Andrijana je na kraju rekla da se čula sa Futom nakon Marinine sm*ti.

– Čula sam se sa Futom, porukama, nisam htela da mu smetam, ali je odgovarao odmah. Ja sam mislila da će se izvući, koliko se borila žena. Tužna sam, iz dana u dan neko umire, masa ljudi, eto i Laneta Gutovića smo poznavali, baš je neko grozno vreme došlo – zaključila je Andrijana.

Podsjetimo, Džej Ramadanovski pre*inuo je u nedjelju, 6. decembra 2020. godine, a mnogi su njegovu pjesmu “Nedelja” povezivali sa danom njegove sm*ti. Nažalost, Marina je na isti dan u sedmici prem*inula.

Preporučujemo