Slavni glumac Ešton Kučer je otkrio svoju bolest tokom epizode “Running Wild with Bear Grylls: The Challenge”. Tada je rekao da je trpio dvogodišnju borbu s rijetkim oblikom vaskulitisa zbog kog privremeno nije mogao da vidi ni da čuje. Vaskulitis je inače, zapaljenje zidova krvnih sudova. Postoji više različitih oblika vaskulitisa. Njegova supruga Mila Kunis je za “Entertainment Tonight” rekla da je par morao zajedno “proći kroz” komplikacije.

HOLIVUD MISLI DA JE UPRAVO NJIHOVA LJUBAVNA PRIČA - NAJLEPŠA: Šta je Mila radila dok je Ešton bio u braku sa Demi?
– Mislim da nemaš vremena da sedneš i razgovaraš, nekako samo prolaziš. Ideš i nosiš se s bilo kojim zdravstvenim problemom koji ti se nađe na putu, ali još uvek imaš decu, još uvek imaš porodicu, moraš da živiš život. Sretni smo što imamo jedno drugo, ali nekad nemamo vremena da se prepoustimo razgovorima. Nema prostora za to – rekla je Mila.

KRILI SU POL DETETA: Porodila se Mila Kunis! Ešton Kučer postao otac po drugi put!
Ovaj popularni glumac je jedne prilike rekao da mu je bolest “nokautirala vid, sluh, kao i svu ravnotežu” te dodao da mu je trebalo otprilike godinu dana da sve to ponovno izgradi i da se sve vrati kako je i bilo prije ove bolesti koja ga je zadesila.

– Ne ceniš to stvarno dok ne nestane, dok ne kažeš, ‘Ne znam hoću li ikada više moći da vidim. Ne znam hoću li ponovno moći da čujem, ne znam hoću li ponovno moći da hodam”, rekao je Kučer te poručio: “Sretan sam što sam živ.”

Venčali se Mila Kunis i Ešton Kučer - Magazin - MojTV

Mila Kunis i Ešton Kučer upoznali su se dok su zajedno snimali “That ’70s Show” 1998, ali nisu počeli izlaziti sve do 2012. godine. Imaju dvoje djece, kćerku Viat i sina Dimitrija.

Preporučujemo