Naša najljepša i jedna od najpopularnijih glumica svih vremena Lidija Vukićevi nedavno je nakon dugo vremena priznala da je ponovo zaljubljena i da uživa u svakom provedenom trenutku sa svojim 10 godina mlađim izabranikom. Inače, njen novi dečko je inače po profesiji slikar, a on živi i radi u Italiji, gdje je glumica i do prije par dana i boravila.


Ona je odlučila da se maksimalno opusti. Vozila se u gondoli u Veneciji, dokje pozirala u bijeloj haljini i sa svojim pratiocima na drusštvenoj mreži Instagram je podjelila sve čarobne trenutke. Ipak većina ljudi je mišljenja da je iza kamere ove čarobne momente zabilježio upravo njen dečko umjetnik i pravio joj društvo u prelijepom sunčanom danu.


Lidija je nedavno, nakon dugo vremena odučila da otvori dušu o novoj ljubavi. te je tako otkrila da joj je novi partner unio novu energiju i radost u njen život. Ona je priznala i da joj veza na daljinu trenutno odgovara, ali da o preseljenju i odlasku iz svoje zemlje ipak ne razmišlja.


– Viđamo se povremeno. Volim ljubavi na daljinu, nikad ne mogu da dosade, uvek vam je lepo, uželite se jedno drugog. I svaki put kad se vidimo kao da je prvi. Kad ste neprestano zajedno mnoge stvari se ogole, na površinu izađe i nešto što možda ne biste želeli. Navika ubija ljubav. Kad mi partner postane kao brat, vreme je za odlazak. Pošto smo oboje umetnici, odlično se razumemo. O selidbi u Italiju ne razmišljam, tipična sam žena za ovo podnevlje. Godinama sam živela u Holandiji i Turskoj, i shvatila da najviše volim Srbiju, da mi je ovde najlepše. Mogu da otputujem, ali se vraćam jer se ovde najbolje osećam – rekla je za domaće medije.

Preporučujemo