Silvana Poljak ima pedeset i devet godina, majka je troje djece i šestoro unučadi. Ona važi za jednu od najzgodnijih baka na društvenoj mreži Instagram. Na svom Instagram profilu ima nekoliko hiljada pratioca, pa tako da jako često pozira i izbacuje fotografije u uskim i oskudnim odjevnim kombinacijama.

Mnogi ne mogu da vjeruju kada čuju koliko ima godina, jer je ona čist dokaz da nekim ženama godine ne mogu ništa i da su godine samo broj.

– Možda je zanimljivo to što sam baka netipičnog modnog izražaja. Inače, mislim da ima puno lepih baka, ali nisu prisutne na Instagramu. Mislim i da se ženama mojih godina zamera što se javno eksponiraju, ako su ženstvene, ako su nesavršenog tela, sugeriše im se kako smeju da se obuku. Mogu da govorim samo u svoje ime, ovde sam da pokažem svoj modni stil. Svesna sam svojih godina i nesavršenosti, ali i kvaliteta – rekla je Silvana jednom prilikom u intervjuu za hrvatski RTL.

– Nemam nameru ni s kim da se takmičim, za mene je moda tek igra i izraz kreativnosti. Naravno da ne moram da se svidim svakome, uostalom, teško je poverovati da bi se iko svideo svakome. Život je sam po sebi težak i izazovan, smatram da nije bitno šta i kako se oblačim – ja ili neko drugi. Pazim šta ću obući za posebne prilike i na posebnim mestima, a u slobodno vreme puštam mašti na volju. Inače, živim sasvim običan život jedne zaposlene žene, majke i bake – objasnila je Silvana.

INSTAGRAM ĆAKULA Upoznajte kul baku šestero unučadi koju prati preko 15  tisuća ljudi | Dalmatinski portal

– Volim da ustanem rano ujutru i sa suprugom da odem na kafu uz more, a usput se slikam i za Instagram. Otvorila sam profil tokom pandemije, pa sam uz šetnje počela da slikam i objavljujem modne kombinacije – dodala je ona.

Preporučujemo