Sara Džesika Parker ostavila je bez teksta sve posjetioce premijere njenog novog filma Hokus Pokus 2″, kada se odlučila pojaviti ne samo u društvu supruga, takođe glumca Metjua Broderika, već je i sa svojim kćerkama koje su blizanke, koje je za sve ove godine javnost rijetko imala piliku vidjeti.Paparaco fotografije mogu se nabrojati na prste obe ruke, a i Sara i Metju na sve moguće načine pokušavali su da zaštite njihovu privatnost i osiguraju im kakvo-takvo, ali ipak normalno djetinjstvo.

Uprsvo iz tog razloga se čuvena Keri Bredšo “skućila” u Njujorku, a ne u Los Anđelesu kao druge veike zvijezde, gdje je sa svojim kćerkama, sinom i mužem godinama u istom stanu. Paparacima je strogo zabranjeno da fotografišu njenu djecu, a sada, kada su djevojčice napunile 13 godina, konačno je riješila da ih pokaže svijetu.

Podsjećanja radi Merion i Tabata, koje je glumica inače dobila preko surogat majke, izrasle su u prave djevojke, a za ovu posebnu priliku su obukle haljine i sandale sa visokim potpeticama. Sara je i dalje zaštitnički grlila svoje djevojčice i mezimice, a u jednom momentu im se pridružio i njen suprug Metju. Sara i Metju imaju još i sina Džejmsa koji ima 20 godina, a medijima je poznato da on studira u Njujorku i nema ambicije da se bavi glumom kao njegovi roditelji i da bude njihov nasljednik kada je gluma u pitanju.

Inače, nakon što je Sara prošetala sa kćerkama crvenim tepihom, mnogi su zaključili da je čuvena Keri Bredšo dobila dostojne nasljednice, jer su modni odabiri djevojčica ocijenjeni od modnih kritičara čistom peticom.

Preporučujemo