U cijeloj regiji je odjeknula vijest da je uhapšena Mirnesa S. poznata po nadimku Miki koju je policja u Njemačkoj tražila zbog krađe milion eura iz firme u kojoj je radila. Mirnesa koja iam 42 godine je rodom iz Bosne i Hercegovine a u Njemačkoj je jedno vrijeme radila kao konobarica da bi se onda zaposlila u firmi koja se bavi prevozom novca.

Ona je jednog dana na još neobjašnjen način iz firme išetala sa ogromnom sumom novca a njemačka policija je ponudila i nagradu za inforamciju gdje se ona nalazi. Kako se saznaje Mirnesa se cijelo vrijeme krila u Crnoj Gori a onda je odlučila da se preda o čemu je poliicju u Njemačkoj obavijestila preko svog advokata. On im je javio i kojim letom Mirnesa stiže u Štutgart tako da je uhapšena odmah po slijetanju aviona.

Policija je iznijela u javnost neke detalje hapšenja a pojavila se i jedna fotografija na kojoj se vidi da Mirnesa izgleda potpuno drugačije i da je svoju kosu ofarbala u tamnu boju a promijenila je i frizuru. Policija nije pominjala da li jepronađen i novac koji je otuđila ali će o tome sigurno biti još informacija. Njemački mediji prenose da je Mirnesa bila mirna prilikom hapšenja i sprovedena je odmah u pritvor.

Na osnovu njenih objava na Instagramu se moglo zaključiit da Miki voli da živi u luksuzu a njen kolega Ivan Angelov je rekao za medije da je bio šokiran kada je saznao za pljačku koju je izvela ali da  se poslije sjetio kako je govorila da ne želi više da radi i da želi da se zabavlja te da je spremna da za muškarca kojeg voli uradi sve.

 

Preporučujemo