Od kako su se pojavile društvene mreže imamo i mnogo novih zanimanja poput jutjubera, vlogera, blogera, influensera i slično ali i fenomen da na primjer djeca poznatih ličnosti i sama postaju selebritiji i da imaju na desetine hiljada pratilaca.

Takav je slučaj i sa kćerkama poznate pjevačice Jelene Karleuše Nikom i Atinom koje su jako aktivne na Instagramu ali i na Tik Toku koji je svoju ekspanziju doživio za vrijeme pandemije korona virusa. Cijela porodica živi u luksuznoj vili koja se nalazi na Dedinju a nedavno je i preuređena da bi odgovarala potrebama i kakao ona sada izgleda ponekad možemo da vidimo iz objava Karleuše ali i njenih kćerki.

Naime ona i Duško su ovu vilu kupili prije malo više od četiri godine od Dragana Stojkovića Piksija i platili su je čak dva i po miliona eura a onda je prilično dugo trajala i adaptacija prostora novim vlasnicima. Ono na čemu je pjevačica insistirala je bio ogroman garderober jer je ona poznata i kao modna ikona i ima veliki broj odjevnih predmeta a čini se da i njene kćerke po tom pitanju idu njenim stopama.

Mlađa djevojčica Nika je na Tik Toku prava senzacija i njene obajve imaju na hiljade lajkova a njenim pratiocima posebno njenim vršnjakinjama u oči obavezno upada i njen garderober. Nika ima i svoje privatno kupatilo a kako se može vidjeti u centralnom dijelu sobe se nalazi veliki krevet a tu je i ogromno ogledalo koj je esmješteno pored televizora. Nika ima i kozmetički sto koji je prepun šminke i parfema a tu su i police sa igračkama.

Preporučujemo