Kao što smo već pisali, naša poznata pjevačica Neda Ukraden je u svojoj knjizi koju je nedavno izdalaa pisala mnoog o njenom odnosu sa Sašom Popovićem koji joj se kako je ona napisala u pomenutoj knjizi direktno udvarao. Također je u knjizi istala kako je Saša jedno jutro došao jako rano pred njena vrata sa cvijećeme, gdje ga je ona odbila bez razmišljanja. Nakon što je izašla knjiga i Saša cuo za sve, on je to odmah demantovao i naveo ” da nije tačno kako je napisano”.

Neda Ukraden | Spotify

Ipak, ova pjevačica s druge strane i dalje stoji iza svake napisane i izrečene riječi.

 

– Mi smo u jako dobrim odnosima i to je priča koja je završena pre 30 godina. Meni je najfascinantniji detalj kada je čovek došao u 4 ujutru, probudio cvećarku u ponoć i kupio u toj cvećari sve orhideje. To je nešto što svaku ženu očara. Mada svako ima svoje viđenje i ljubavi i raskida, ali u suštini svaki na svoj način popularni i zaposleni. Nismo ni u istom gradu živeli. To što smo se mi viđali bilo je u frci i u trci – kaže Neda.

Ovako je Neda Ukraden izgledala prije 40 godina, 'bez filtera, silikona i umjetnih trepavica' - tportal
– Da bi razvio neku vezu, moraš provesti vreme sa nekim. Ne samo izlasci gde smo svi doterani i namirisani. Nije to život, život je nešto drugo. To je kada živite 24 sata pod istim krovom i susret sa različitim problemima životnim – dodaje ona.

Neda Ukraden pokazala lice bez šminke: 'Ženo, pa ti ne stariš' | 24sata

– Nije to baš tako tačno, kako je ona to napisala. Ja kao javna osoba mogao bih napisati knjigu koja bi oborila sva ova izdanja s estrade. Bila bi sigurno najprodavanija knjiga u ovoj državi. Ali ne želim iznositi s kim sam bio prije Suzane. Svako ima neku svoju politiku i neke svoje želje. Isto tako nije istina i da je Brena bila ljubomorna na Nedu -izjavio je Saša Popović.

Preporučujemo