Pjevač Stefan Petrovič Kosmajac, se osim svoje karijere i pjevanja odlučio posvetiti i svo, fizičkom izgledu. Zbog kritika na račun njegovog fizičkog izgleda, Stefan Kosmajac je čvrsto odlučio da sebi zabrani svaki vid gurmanluka, i već nekoliko mjeseci unazad poštovao je rigooroznu dijetu koju je inače, na iznenađenje mnogih sam osmislio.

– Ja sam smršao okruglo 44 kilograma za nekih godinu dana. Mnogo teško sam to uspeo, gladan sam bio. Ustanem ujutru i doručkujem, ali kada mi se desi da ustanem mnogo rano onda mi bude teško tokom dana. Zapravo sam imao samo jedan obrok tokom dana, taj doručak a onda ceo dan pijem voćni sok. To je moja autofagija (smeh), to sam ja smislio. Zato što sam pre toga sve probao i nisam uspevao da smršam. Sada sam navikao tako i kada bih pojeo nešto u popodnevnim časovima zaboleo bi me stomak – otkrio je Kosmajac za domaće medije.

Stefan Petrović Kosmajac - Takmičari - Zvezde Granda - Grand Online
Kada se tek pojavio na Grandovoj scenu on je važio za mladića nemirnog duha kojeg su jako često pratili skandali. Zahvaljujući podšci svojih roditelja i svoje mentorke Viki Miljković, on se uzobiljio i više ne pije alkohol koji mu je stvarao ozbiljan problem.

– I dalje ne pijem, ali to nije istrajavanje u smislu da se ja nerviram kada vidim da neko poje. Jednostavno sam rešio i prestao da pijem. Mogu da popijem, ali smatram da je to nešto što mi ne treba – priznao je pjevač koji se nije libio da otvoreno govori o problemima i porocima sa kojima se susretao zbog prirode svog posla.

– Jako mlad sam počeo da radim posao kojim se i sad bavim, a znamo svi da u tom poslu ima mnogo alkohola. I sad, kolege piju, ja hoću da budem kao oni da se ne izdvajam pa pijem i ja. Zahvaljućuji Viki i Tašketu tokom takmičenja sam prestao da pijem. Evo već četvrta godina kako nisam liznuo alkohol – ispričao je nedavno.

Preporučujemo