Cijela porodica Ace Pejovića ovih dana ima veliki poovd za slavlje. Evo o čemu se radi. Srednja kćerka Ace Pejovića, Maarija je diplomirala na Medicinskom fakultetu, zbog čega joj uveliko pristižu brojne čestitike sa svih strana. Među njima su se našle i od naših poznatih ličosti. Neke od njih su voditeljke Dragana Katić i Vesna Milanović.

Tiulu ljekara nije lako postići, ali je Mariji to pošlo a rukom, i stekal je diplomskim radom koji je ocijenjen ni manje ni više nego čistom desetkom.. To je otkrila bliska prijateljica Ace Pejovića, Vesna Milanović.


– Moja izabrana ljubav. Ono kad oduvaš Medicinski fakultet – napisala je ponosno Vesna, nakon čega su krenule da se nižu čestitke.

– Od danas moja lična doktorka. Bravo – napisala je i Dragana Katić, dok se ponosni tata još uvijek tim povodom nije oglasio na društvenim mrežama, ali nema sumnje da oće, jer od ovo nema veće sreće trenutno.

Ovo su ćerke Ace Pejovića: Jedna studira medicinu, a evo koji teški fakultet studira druga!
Podsjećanja radi, pjevač Aco Pejovć iz sretnog braka sa svojom suprugom Biljanom ima tri kčerke : Magdalenu, Mariju i Ivu. Starija nasljednica ovog pjevača – Magdalena, nedavno je također diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka, a ponosni tata tada je upriličio veliku proslavu na kojoj je okupio pola estrade.

On ne krije da je ponosan na svoje nasljednice.

DRAMA KOD PEJOVIĆA: Kćerka Ace Pejović doživjela nesreću! - Teranet Info Portal
– Preponosan sam na to u kakve su ljude Magdalena i Marija izrasle. Iva je još devojčica, ali njih dve su već odrasle osobe. Osim činjenice da je jedna nedavno diplomirala, a da je druga sjajan student medicine, srećan sam kada vidim kako se ponašaju u društvu, kakve su osobe, koliko su omiljene i kako na savršen način umeju da izbegnu zamku javnosti u koju deca ljudi koji se bave javnim poslom mogu da upadnu. Biljana i ja smo se trudili da ih vaspitamo na častan način, da im usadimo prave vrednosti, da jasno razlikuju šta je dobro, a šta loše. Danas smo tu samo da podržimo njihove odluke, jer nema potrebe da im se mešamo ni u šta, to su sjajne mlade dame – rekao je pevač jednom prilikom.

Preporučujemo