Vijest da se mlađi sin Lepe Brene, Viktor Živojinović vjerio, mnoge je iznenadila,a sada je pjevačica odlučila da progovori o planovima svojih nasljednika.

Viktor Živojinović u vezi sa atraktivnom brinetom, evo šta Brena misli o  novoj snahi

– Ova sezona je bila predivna. Napraviću jedan kratak video da se zahvalim onima koji me vole i koji me svih ovih godina podržavaju. Dobro smo se odmorili, krećemo u kako vi kažete jesenju sezonu a ja kažem u 41. godinu ovog mog posla koji me drži u punoj top formi. Biće tu dosta noviteta pred kraj ovog meseca. Pripremam sa mojim timom jedan projekat koji je vezan za lepotu žena. Ne pravim nikakve nove pesme. Čekam da kompozitori posle ove korone malo dobiju inspiraciju, da malo živnu, da se nešto desi, da napravimo nešto lepo i pametno čega se neće ni oni stideti a što ću ja moći svojom emocijom prosto da iznesem – rekla je Brena i otkrila da li se njen sin Viktor vjerio.

Ona kaže da to nije bio Viktor nego njegov prijatelj, jer sa leđa jako liče, ali nije istina. Ona je priiznala da Viktorovu svadbu još ne priželjkuje, ali da Stefanovu itekako priželjkuje, pa je samim tim prokomentarislaa i spekulacije da je njen sin Stefan okončao dugogodišnju vezu sa svojom djevojkom.

Brenin sin povlači se sa estrade

– Ne znam, verujte mi. Ko sa kim raskida i šta oni rade. Ja sam mama koja ne pratim sva ta zbivanja. Oni su mladi momci i mislim da će po nekom redu, nekoj kulturi i nekom vaspitanju koji imaju da će nas upoznati sa svojim izabranicom onda kada budu oni smatrali da to treba da se desi. Do tada neka se zabavlja i devojka i oni, neka uživaju, neka probaju. Ne valja se ženiti odmah, a pogotovo ne pre tridesete. Znači, važno je i za muškarce i za žene – izjavila je i priznala da li priželjkuje da postane baka.

– Ja imam troje unučadi da tako kažem. Od moje rođene sestre Fakete ćerka Majda ima dvoje dece Dominika i Viktoriju. Tako da sam ja baka već odavno. Sa Akijem sam nova baka, mada ja kažem da sam ja supruga od dede. Aki ima baku preko očeve strane, ima baku preko majčine strane i još nekih raznih varijanti tako da sam ja uvek rezervna baka – rekla je šaljivo Brena.

Preporučujemo