Dok je spokojno šetala prostranim madridskim parkom sa svojom dragocjenom kćeri, nadaleko poznata glumica Amber Heard zatečena je kamerom u trenucima kad je koristila štake, prateći ozljedu kuka koju je nezgodno zadobila tijekom svog vježbanja. Ne obazirući se na taj neplanirani izazov, Heard se i dalje nepokolebljivo oporavlja.

U srpnju 2021. godine, gospođica Heard je odlučila otkriti svoju skrivenu ulogu majke, ponosno objavivši svijetu da je njezina kćerka ugledala svjetlo dana u travnju iste godine. Toga 1. srpnja, njena radosna duša nas je sve ganula objavom predivne fotografije, na kojoj nježno grli svoj maleni anđeo, dijeleći svoje iskrene emocije s cijelim svijetom. Emocije koje je ta objava izazvala u njoj, očitovala je riječima: “Prije četiri godine, u meni je proklijala duboka želja za majčinstvom. No, istovremeno sam osvijestila koliko je revolucionarno kada žene preuzmu kontrolu nad ovim osnovnim aspektom svog postojanja. Nadam se danu kada će to postati sasvim uobičajeno – da svaka žena može donijeti odluku o postati majkom bez potrebe za prstenom.”

Iako se neki možda pitaju kolika je važnost njenog privatnog života za širu javnost, Amber Heard je svjesna da njezina profesija zahtijeva određenu dozu transparentnosti. Tako je, dana 8. travnja 2021. godine, njezina predivna kćerka Onah Page Heard stigla na svijet, označavajući novi početak u njenom životu. Dok su nagađanja o biološkom ocu Onah ostala neotkrivena, kruže glasine da bi mogao biti niko drugi do Elon Musk, i to putem surogat majke i Muskove darovane sperme, o čemu svjedoče pouzdani izvori, koji su se ipak odlučili ostati anonimni. Gospodin Musk, za sada, nije komentirao ove glasine.

Ugledna sudski proces između Johnnyja Deppa i Amber Heard, koji je privukao ogromnu pažnju medija, bio je pravi spektakl koji su mnogi pratili s velikim interesom. Na kraju, presuda je presudila u korist Deppa, nalažući Heard isplatu od 10,4 milijuna dolara u odštetu. Kako bi barem djelomično pokrila tu financijsku obvezu, Heard se prisiljena rastati sa svojom luksuznom imovinom u Kaliforniji, prodajući je za milijun dolara. Ova vijest o velikom financijskom udarcu nije prošla bez dubokih emotivnih posljedica za Amber, koja je ionako već prošla kroz duševne muke i teške optužbe tokom suđenja.

Nakon okončanja braka, Amber je, osim što je bila u intimnim odnosima s nekim od najmoćnijih muškaraca, suočila se s tvrdnjama da je zlostavljala neke od žena koje su bile dio njenog života. Jedna od njenih partnerica bila je fotografkinja Tasja van Ri, koja je tvrdila da se Amber promijenila prezime Herd u van Ri. 2009. godine, Amber je bila uhićena zbog incidenta na zračnoj luci u Seattleu, gdje je navodno napala drugu ženu, no kasnije su tvrdili da se radilo o nesporazumu. Njihov odnos se raspao kad je Amber počela tajno viđati Johnnyja Deppa. Nakon toga, 2020. godine, Amber je započela romantičnu vezu s talentiranom glumicom i redateljicom Bjankom Bjuti, no čini se da su se njihove putevi razdvojili godinu dana kasnije.

Preporučujemo