Ljudi imaju različita iskustva s bolestima i nesrećama, a Louise Edwards iz Liverpoola u Engleskoj opisala je bizaran slučaj koji joj se dogodio. Odnosno, izrastao joj je prištić na kapku i cijelo joj je lice počelo oticati. S gotovo potpuno zatvorenim očima, odlučila je sama popucati prištić i iznenadila se kada je nožni parazit skočio s otoka.

Kad je primijetila da su joj oči natečene, otišla je na očnu kliniku i liječnici su pokušali ukloniti oteklinu, ali nisu uspjeli, pa su joj dali antibiotike i poslali je kući. Sutradan je osjetila jake bolove u očima i ponovno je otišla liječniku, ali joj je opet rečeno da nastavi s antibioticima. Susjed joj je predložio da sama pokuša iskočiti prištiće vrućom vodom, a ona ga je poslušala.

 

 

Kako je rekla, kada je istisnula prišt, iz njega je počeo izlaziti nekakav nožni parazit. Sve je poslikala i sa slikama otišla u očnu bolnicu, a medicinske sestre nisu mogle vjerovati što vide. Trenutno Louis čeka pregled oftalmologa, nadajući se da će joj on moći reći što joj je izlazilo iz oka.

Preporučujemo