Tejlor Svift i Sofi Tarner, bivše partnerke Džoa Džonasa, nedavno su zapažene na javnom okupljanju u Njujorku. Prema izveštaju Daily Mail-a, njih dve su provele veče u gradu, najpre večeravši u jednom od restorana, a potom su produžile na piće koje je potrajalo sve do ranih jutarnjih časova.

Tejlor je zablistala u svojoj haljini i širokoj traper jakni, dok je glumica Sofi izabrala udoban sivi top i pantalone za ovu priliku. Ove slike su izazvale znatiželju javnosti, s obzirom na nedavnu potvrdu razvoda između Džoa Džonasa i Sofi.

Podsetimo se da su Tejlor i Džo bili u vezi 2008. godine, dok se Džo sa Sofi venčao 2019. godine. Nedavno su fanovi bili iznenađeni kada su saznali za razvod ovog slavnog para. Džo je zvanično podneo zahtev za razvod braka u sudnici u Majamiju i angažovao advokata kako bi okončao svoj brak sa Sofi. U njihovoj zajedničkoj izjavi su istakli: “Nakon četiri prekrasne godine braka, zajedno smo odlučili da se raziđemo. Postoje mnoge priče u vezi ovoga, ali ovo je zaista zajednička odluka. Nadamo se da će svi poštovati našu privatnost i privatnost naše dece.”

Tejlor je ranije, tokom gostovanja u emisiji kod Elen Dedženeris, podelila svoju stranu priče o njihovoj prošloj vezi i raskidu, istakavši da ju je Džo Džonas raskinuo telefonskim pozivom koji je trajao samo 25 sekundi. Izrazila je svoju nadu da će jednog dana pronaći nekoga stvarno posebnog, ko će biti pravi za nju, i da će taj odnos biti mnogo srećniji od onog koji je završio tako brzo i bezrazložno kad je imala samo 18 godina.

Unatoč prošlim događajima, čini se da su bivši partneri, Tejlor i Džo, ostali u dobrim odnosima.

Preporučujemo