Marija Karan je nedavno obznanila svoju veridbu sa Markom Gvozdenovićem, sinom Branimira Gvozdenovića, crnogorskog političara koji je nekada bio ministar u vlasti Mila Đukanovića i njegove stranke DPS. Veridba se desila tokom njihovog zajedničkog letovanja u Crnoj Gori u avgustu, no par pažljivo čuva ovu informaciju od javnosti zbog Marijinog bivšeg supruga, Džoela Lubina.

Ceremonija veridbe se odigrala u mestu Rosama, a Marija nije ni slutila da će biti zaprošena. Njihova veza je od samog početka bila ispunjena ljubavlju i harmonijom. Kada je Marko izvadio prsten i zaprosio je, Marija je bez razmišljanja pristala. Jedina briga koju ima je njena neskladna veza sa bivšim suprugom, što je razlog zbog kojeg želi da veridbu drže u tajnosti. Slična situacija je i kod Marka, koji se brzo razveo nakon nekoliko meseci braka, što je na neki način povezano s Marijom. Oboje su želeli očuvati ovu intimnost za sebe, ali okolnosti su ih naterale da otkriju istinu.

Iako oboje potiču iz Podgorice, Marija i Marko su se upoznali u Londonu, na večeri s zajedničkim prijateljima. Tada je Marija studirala, dok je Marko igrao za Mančester. O ovome su javno razgovarali.Marija je ranije istakla da su uspeli da održe svoju vezu uprkos teškoćama u usklađivanju svojih obaveza i putovanju. Cenili su svoje zajedničke trenutke i sanjarili o budućnosti u kojoj će biti zajedno, uz međusobno poverenje i podršku.

Oboje imaju brak iza sebe: Marija je imala turbulentan ljubavni život nakon razvoda, uključujući incident u kojem je razbila automobil tokom svađe sa svojim tadašnjim partnerom, što je bilo medijski praćeno. Marko se, s druge strane, oženio 2022. godine u glamuroznoj ceremoniji na plaži Galija i u luksuznom hotelu, ali brak nije potrajao.PR tim Marije Karan nije dao nikakav komentar u vezi s ovim događajem, a ni sami Marija i Marko nisu bili dostupni za komentare.

 

Preporučujemo