Danas nije nikako čudno da neka devojka koja je iz grada pristane da zbog ljubavi ode na selo. Ali, Svetlani iz Beograda ljubav prema mužu je bila najbitnija, ali njegova mama joj je svakodnevno zagorčala život. Da stvar bude još gora, odnos između Svetlane 37 godina i njene svekrvr je kulmiiralo je na sahrani.

“Rođena sam u Beogradu, moji roditelji takođe, ali nikada nismo nešto držali do tog “gradskog pedigrea”. Normalno sam vaspitavana, mama i tata su me učili da cenim ljude ne po tome odakle su nego kakvi su. Zato ni njima nije smetalo kada sam im rekla da se udajem za “momka sa sela”. Goran je iz okoline Knića, jednog sela koje ne bih da imenujem. Dovoljno je da kažem da je to Šumadija, a najbliži veći grad je Kragujevac” započela je Svetlana svoju ispovest.

Ovaj se par upoznao u Beogradu, na fakultetu i odmah suse zaljubili jedno u drugo, nije prošlo mnogo a Goran je upoznao njene roditele koji su ga prihvatili kao svoje dete. Godinu danakasniej, kada su već odlučili da se venčaju, Svetlana je otišla na selo kod njegovih i taj susret je također prošao idilično.

” Svekrva je bila divna, mila žena, koja se jako trudila da mi ugodi. Bilo mi je prosto neprijatno koliko je trčkarala oko mene nutkajući me svim i svačim. Njegovi su bili bogati, ne samo za seoske uslove, nego inače. Imali su dosta zemlje i veliki broj ljudi koji su za njih radili. Bila sam impresionirana kako održavaju domaćinstvo i svidela mi se ideja da decu odgajam u prirodi, na čistom vazduhu.” Ostatak teksta pročitajte ovde. 

Preporučujemo