Vanja Gudelj, nedavno proslavila svoj 19. rođendan, primila je obilje čestitki povodom ovog posebnog dana. Prva čestitka stigla je izvanredno popularne fan stranice njezinog voljenog brata Nemanje. Iako nisu javno obilježili Vanjin rođendan na Instagramu, nije izostalo obilje predivnih želja i iskrenih priznanja.

U proteklom vremenu, počele su kolati glasine da su između Vanje i Anastasije bile nesuglasice. No, njih dvoje su nedavno javno demantirali takve spekulacije svojom prisutnošću i podrškom Nemanji na jednoj od nogometnih utakmica u Nizozemskoj. Dodatnu potvrdu da nisu u svađi donosi i izjava Cecilije u posljednjem razdoblju. Iako se rođendan njihove Zaove nije eksplicitno istaknuo, Tasa je na svom Instagram profilu podijelila video koji je privukao iznimnu pažnju njenih brojnih pratitelja. Video prikazuje članove pjevačeve obitelji kako zajedno slušaju glazbu na YouTubeu i uživaju u njihovom društvu.

No, priča ne završava ovdje. Pjevačica je također podijelila molitvu posvećenu Velikom petku, danu koji se danas obilježava. Anastasija je napisala molitvu Svetoj Petki, moleći za dobrobit svojih najbližih, tražeći im mir i zaštitu u svim aspektima njihovih života. Vjeruje se da ova molitva također ima poseban značaj za Nemanjinu sestru. U posljednje vrijeme, Anastasija je postala vrlo aktivna na raznim društvenim mrežama, a njezini brojni pratitelji pomno prate svaki njezin korak.

Nedavno je objavila fotografiju kako navija za svog supruga s tribina, no ono što je iznenadilo mnoge bilo je njezino odijevanje. Dok smo je navikli vidjeti u svečanijoj odjeći, ovog puta je Anastasija odabrala opušteniji, casual izgled. U jednom trenutku čak je prebacila kapuljaču bijele majice preko glave, dodajući sportski štih svom izdanju. Ovaj neformalni look brzo je osvojio mnoge pohvale njenih pratitelja, koji nisu štedjeli riječi hvale.

Preporučujemo