Jedna od najizuzetnijih izvođačica narodne muzike koja uživa u privilegiji tri penzije, Lepa Lukić, ne libi se da otvoreno iznese svoje stavove o različitim temama, i čini se da nema rezerve prema ničemu. Svojim duhovitim pristupom često se priseća anegdota iz privatnog života i dugogodišnje umetničke karijere, a nedavno je svojim gostovanjem u jutarnjem programu ostavila sve bez daha.

Lepa je bila specijalna gošća na Hepi televiziji, gde je bez okolišanja odgovarala na sva postavljena pitanja voditelja. Kada su razgovor doveli do teme intimnih odnosa, uspela je nasmejati sve prisutne u studiju, kao i one koji su pratili program putem malih ekrana. Svojim izjavama izazvala je opšti smeh.

Pevačica je najpre izrazila svoje zaprepašćenje time što neke žene tragaju za re-virginalizacijom: “Neke dame odluče da ponovno postanu nevine. Ne može biti! Gledam ih kako menjaju nos, uši, lice, čak i podižu zadnjicu, ali nikada nisam čula da neko ide pod nož da bi ponovno prošao kroz bol pri prvom susretu”, komentarisala je Lepa, izazivajući opšti smeh u studiju.

Pevačica se zatim prisjetila trenutka kada je izgubila nevinost, deleći svoje iskustvo s osmehom na licu: “Kada si nevin i dođe vreme da to više nisi, boli. Uvek sam se pitala zašto ljudi toliko trče za tim činom, jer stvarno boli. Nakon prvog puta pomislila sam da to nikada neću ponoviti, ali onda te svaki dan mami da se ponovo prepustiš tom iskustvu s partnerom. I, naravno, petog dana shvatiš da može biti i veoma prijatno”, ispričala je Lepa na svoj prepoznatljiv način, ostavljajući sve prisutne u oduševljenju.

Preporučujemo