Elmedin Karić iz Busovače, Bosna i Hercegovina, postao je predmet interesovanja i raznih reakcija zbog neobičnog životnog izbora – života sa dve žene, Fatimom i Janom. Ova priča privukla je pažnju u regionu, budući da je Elmedin javno delio svoj način života i očekuje dete sa obe supruge.

Elmedin, koji je odrastao sa željom da ima dve žene, ostvario je svoj san. On je deset godina u braku sa Fatimom i ima troje dece s njom. Svoju drugu suprugu, Jana, sreo je dok je privremeno radio u Minhenu. Odlučio je biti iskren prema obe žene o svojim namerama i pravima kao musliman na četiri žene. Unatoč prvobitnom neslaganju njegovog oca, Elmedin je nastavio s izborom života sa dve žene.

Kada je Elmedin obelodanio svoju želju da oženi i Janu, Fatima je reagovala plakanjem, ali s vremenom se navikla i prihvatila ovaj neobičan bračni sklop. Nasuprot tome, Elmedinov otac nije podržavao ovu odluku, što je rezultiralo time da ga je izbacio iz kuće.

Elmedin, ne obazirući se na negativne reakcije, ostvaruje svoje snove. Nedavno je postao predmet pažnje jer očekuje dete sa obe supruge. Snimak koji kruži društvenim mrežama prikazuje trenutak kada voditelj donosi testove trudnoće. Obe supruge, Fatima i Jana, su pokazale pozitivan rezultat, čime su dodale novu dimenziju svojoj neobičnoj, ali očigledno srećnoj, porodičnoj dinamici.

Elmedin je otvoren o svom izboru života, ističući da je od početka bio iskren prema obe supruge o svojim namerama i verovanjima. Iako suočen s izazovima i kritikama okoline, on i njegove supruge grade svoj jedinstveni dom na temeljima ljubavi, iskrenosti i razumevanja. Njihov način života možda je nekonvencionalan, ali svakako podseća na važnost različitosti i poštovanja ličnih izbora u društvu.

 

Preporučujemo