Poznata glumica Lidija Vukićević nedavno je saznala svijetu svoju osobnu tehniku ​​za održavanje tjelesne težine, koja je već godinama pomaže održavati svoju besprijekornu figuru. Čak i dok zakoračuje u svoje sedmo desetljeće, njezin izgled odiše mladolikošću i vitalnošću, što je potaknulo mnoge da se zapitaju – je li možda otkrila tajnu vječne mladosti? Međutim, njezin besprijekoran izgled nije došao sam od sebe; priznaje da iza njega stoje specifične rutine koje doprinose njezinoj ljepoti i njegovanosti. Lidijin izgled nije postignut preko noći, već zahtijeva dosljednost i posvećenost njezinom režimu tijekom godina.

Ona nikada nije žrtvovala uživanje u hrani, pa čak ni u zdravijim opcijama. Umjesto toga, ključ njezine prehrane leži u pažljivom slušanju vlastitog tijela, koje joj govori što mu treba. Lidija se usredotočila na konzumaciju manjih obroka tijekom dana, izbjegavajući prevelike porcije i izbacujući meso i slatkiše iz prehrane, pri čemu je kava potpuno isključena.Njezin prehrambeni plan uključuje obilje juha i variva, pri čemu preferira opcije bez glutena. Posebno uživa u žitaricama koje obiluju grožđicama i brusnicama. Također, Lidija je otkrila svoju ljubav prema medu, posebno u kombinaciji sa cimetom i đumbirom, koje često dodaje medu za bogatiji okus.

Osim toga, Lidija Vukićević je podijelila svoj omiljeni recept za osvježavajući smoothie koji redovito konzumira. Za pripremu ovog ukusnog napitka, počinjete s određenom količinom rižinog mlijeka u blenderu. Nakon toga dodajete baby špinat, kivi, bananu, žlicu grčkog jogurta i žlicu meda kako biste stvorili osvježavajući i hranjivi napitak.Lidijin prioritet je uvijek bio njezin opći osjećaj zdravlja i vitalnosti, kako bi očuvala svoju agilnost i tijelo koje je odražavalo njezinu djevojačku figuru. Iako nikada nije slijedila striktnu dijetu, već godinama je izbjegavala konzumaciju mesa, što je rezultiralo time da se osjeća osvježeno i ispunjeno energijom.Često se događa da žene gube vjeru u sebe kako stare i postaju manje aktivne, no Lidija Vukićević odbija prihvatiti takav sudbinu. Vjeruje da su godine samo broj, a ključ je pronaći načine kako se osjećati najbolje i održavati zdravu tjelesnu težinu koja odgovara individualnom tijelu. Za nju, briga o koži i uživanje na suncu igraju ključnu ulogu u njezinoj rutini ljepote i njege.U međuvremenu, njezina kolegica, pjevačica Aleksandra Radović, također održava impresivnu figuru godinama i otvoreno priznaje da se strogo pridržava dijete. Nekada je doživjela fluktuacije u težini, slično mnogim drugim ženama. Međutim, odlučila se pozabaviti svojom tjelesnom težinom i pronaći najbolje metode kako bi se vratila na pravi put. Iznenađujuće, uspjela je izgubiti čak 10 kilograma bez potrebe za ekstremnim mjerama, uključujući gladovanje.

Prvenstvena namirnica koju je izbacila iz svoje prehrane bila je tjestenina. Za doručak, Aleksandra često konzumira žitarice i jogurt, dok je za ručak sklonija izboru piletine i špinata. Večera je često svedena na lagane salate. Ovim zdravim pristupom prehrani, uspjela je smanjiti svoju tjelesnu težinu s 70 na 60 kilograma, trenutno održavajući izvrsnu formu.”Nastojim održavati uravnoteženu prehranu i pažljivo pratiti unos kruha, brašna i tjestenine. Iako volim slatkiše, ne prejedam se njima, već ih konzumiram samo kad zaista osjećam žudnju za njima. Mislim da i genetika može odigrati svoju ulogu u mom izgledu, jer svi članovi moje obitelji očito zrače mladolikošću i privlačnošću”, otkrila je Aleksandra prije nego što je zaključila svoju priču o svojem zdravom načinu života.

Preporučujemo