Aleksandra Prijović obara rekorde kada je u pitanju doček Nove godine, posebno ako analiziramo cene karata za njen nastup. Svako ko planira da zakorači u 2024. godinu uz njen muzički repertoar u elegantnoj banket sali Sava centra, koji je nedavno prošao renovaciju, moraće izdvojiti značajnu sumu novca. Jeftinija ulaznica kreće se od 150 evra, dok se za prestižnije mesto bliže samoj izvođačici mora izdvojiti čak 250 evra.

Iznos koji treba izdvojiti za najluđu noć zavisi od pozicije stola u sali, a uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletan meni za večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih napitaka tokom noći, sa izuzetkom pića koja nisu uključena u cenu ulaznice, a za koja će biti potrebno dodatno platiti.Predstavnici ekskluzivnog prostora u kojem će Aleksandra Prijović nastupati ističu da razlika u cenama ulaznica odražava poziciju stola u sali, gde su skuplja mesta bliža izvođačici, dok su jeftinija nešto udaljenija.

Treba napomenuti da je Aleksandra trenutno najpopularnija pevačica u regionu, a tome su doprinele brojne rasprodate arene u gradovima kao što su Beograd, Sarajevo, Niš, Tuzla i Zagreb. Za ovaj nastup, ona će dobiti impresivnih 100.000 evra, što je znatno više od njenog prošlogodišnjeg honorara. To pokazuje koliko je velika potražnja za ovom izuzetnom pevačicom, budući da su najskuplji stolovi po ceni od 250 evra za njen nastup u novogodišnjoj noći rasprodati samo nekoliko sati nakon što je reklama za koncert objavljena.

Gosti koji budu proveli doček Nove godine uz Prijovićku moći će uživati u raznovrsnoj gastronomskoj ponudi, uključujući i specijalitete poput od ptice mleko, najkvalitetnijih morskih plodova, raznovrsnih vegetarijanskih jela, ukusnog roštilja, obilja raznovrsnih salata i pita, te čak i tradicionalnog specijaliteta poput podvaraka s pečenom svinjskom butkicom. Dodatno, tu su i preko deset različitih vrsta poslastica koje će dodatno upotpuniti doživljaj ove nezaboravne noći.

Preporučujemo