Naša anjduhovitija i najharizmatičcnija pjevačica, Nataša Bekvalac je odlučila da po prvi put od kako je na estradi progovori iz nekog sasvim novog ugla o najbolnijim temama iz svog privatnog života koje će da pamti za cijeli život. Naime, ova pjevačica se osvrnla i na svoja tri propala braka koja ima iza sebe, zbog čega je postala tema svih medija kako u našoj zemlji, ali i regionu, koji su prema njihovom mišljenju najinteresantniji detalje iz  cijelog intevjua.

– Ja nikada ne bih mogla da živim kao moja mama i zato sam se razvodila. Da sam ostala u bilo kom od ta tri braka, svi oni bi bili nalik na brak mojih roditelja. Ne kažem ništa loše za njihov odnos, ali to jednostavno nije moja šoljica čaja. Oni su formirali odnos koji njima odgovara, ali to je odnos u kakvom ja sebe ne mogu zamisliti – objasnila je pjevačica u jednoj emisiji na jednoj televiziji.

– Ja sam istina, ulazila u takve odnose. Posle kratkih veza ulazila sam u brakove – ispričala je te se prisjetila jedne od najvećih životnih grešaka, koju je, kako sama priznaje, napravila iz protesta prema roditeljima.

Nataša Bekvalac pokazala kako izgleda prije i poslije Photoshopa: Nisam ni ja savršena
– Sklona sam burnim reakcijama i greškama upravo zbog tog autoriteta. Najveću grešku sam napravila na kraju četvrtog razreda srednje škole kada sam pobegla od kuće, ali ne iz ljubavi prema tom dečku, kako su ljudi pričali i mediji preneli, nego iz želje da pokažem da mogu biti svoj čovek – rekla je pa dodala kako je bila prestravljena. Nije imala plan, samo je htela pobeći.

Preporučujemo